Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZİVER İNŞAAT’IN ŞANTİYELERİNDEKİ YÜKÜNÜ RENAULT TRUCKS KAMYONLAR TAŞIYACAK
ZİVER İNŞAAT’IN ŞANTİYELERİNDEKİ YÜKÜNÜ RENAULT TRUCKS KAMYONLAR TAŞIYACAK

ZİVER İNŞAAT’IN ŞANTİYELERİNDEKİ YÜKÜNÜ RENAULT TRUCKS KAMYONLAR TAŞIYACAK

İnşaat sektörünün köklü kuruluşlarından Ankara merkezli Ziver İnşaat, tamamı ADR’li 10 adet Renault Trucks T480 çekici, 5 adet C520 ve 35 adet K520 kamyon olmak üzere toplam 50 adet araç alımı gerçekleştirdi.

Endüstriyel tesis, bina, yol ve altyapı çalışmalarıyla sektörde güçlü bir konuma sahip bulunan firma, projelerinin tüm süreçlerini kendine ait araçlarıyla yürütmeyi tercih ediyor.

Ziver İnşaat, teslim aldığı 35 adet Renault Trucks K520 kamyonu, Soma Kömür madeni şantiyesindeki çalışmalarında kullanacak. Renault Trucks C520 araçlar ise Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan Ziver İnşaat şantiyeleri arasında iş makinelerinin taşınmasını sağlayacak. Renault Trucks T480 çekicilerin bir kısmı şantiye sahalarında çalışan araçlara yakıt ikmali, bir kısmı ise silobas treylerler ile beton santrallerine dökme çimento taşımasında görev alacak.

“Renault Trucks K Serisi tam bir şantiye aracı”

Ankara’da Ceyhan Otomotiv’in tesislerinde düzenlenen teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Ziver İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci;

Ziver İnşaat olarak üstlendiğimiz her projenin taahhütlerini başarıyla tamamlamaya devam ediyoruz. Tüm projelerimizin saha ve görev döngülerine göre farklı zorlukları bulunuyor. Dolayısıyla şantiye sahalarımızda en büyük görev, deneyimli ekibimiz kadar araç filomuza düşüyor. Deneyimlerimiz doğrultusunda yeni araç yatırımlarımızda Renault Trucks’ın gelişmiş T, C ve K serilerini inceledik. Kullanıcılarından da aldığımız referanslarla ihtiyaçlarımızı karşılayacağına inanarak bu araçların alımlarını yaptık.

Türkiye’nin farklı noktalarında projelerimiz kesintisiz devam ediyor. Her projenin de alanında kendine has zorlukları bulunuyor. Örneğin bir bor maden sahası çalışmamızda çıkan maden, diğer sahalara göre daha akıcı ve yapışkan yapısı nedeniyle araçlarımızın bakım ve görev ömrünü çok olumsuz etkilemişti. Böyle durumlarda araçların dayanıklı olması son derece önem taşıyor. Bu anlamda Renault Trucks K serisinin performansından çok etkilendiğimizi söylememiz gerekir. Tam bir şantiye aracı” şeklinde açıkladı.

Teslimat sırasında açıklama yapan Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine;

Ziver İnşaat’ın T, C ve K serimizdeki güçlü araçlar ile filosuna yeni bir soluk getirdiğine inanıyoruz. Eminim araçlarımızın dayanıklılığından, düşük operasyon maliyetlerinden, güçlü performanslarından ve yol tutuşlarından çok memnun kalacaklar. Yeni iş birliğimizde her süreci kendileriyle titizlikle takip ediyor olacağız” dedi.

Veysel Demirci, 2024 yılında yüzde 50 oranında büyüme hedeflediklerini, bu doğrultuda araç filoları da dahil olmak üzere yatırımlarını sürdürdüklerini kaydetti. Demirci, yeni araç yatırımlarında Renault Trucks Finansal Hizmetler’in sunduğu avantajlı finans çözümlerden de memnun kaldıklarını sözlerine ekledi. Ziver İnşaat, finansman şirketi desteği sayesinde kredi limitleri etkilenmeden araç yatırımlarına çözüm sağladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina