Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZOOMLION, MARBLE İZMİR’DE MERMER SEKTÖRÜYLE İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ
ZOOMLION, MARBLE İZMİR’DE MERMER SEKTÖRÜYLE İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ

ZOOMLION, MARBLE İZMİR’DE MERMER SEKTÖRÜYLE İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ

2018 yılında adım attığı Türkiye pazarında, kararlı yatırımları ve geniş ürün yelpazesinin avantajıyla, kısa sürede önemli bir pazar payı elde eden Zoomlion Türkiye, Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na bu yıl ilk kez katıldı.

Zoomlion Türkiye, fuarda sergilediği 3 paletli ekskavatör modeli ile başta maden, doğal taş ve inşaat sektörleri olmak üzere, bölgede faaliyet gösteren müşterileriyle buluştu. Firmanın standında mermer ocaklarında ve mermer işleme fabrikalarında kullanılan dizel forklifler de yer aldı.

Zoomlion fuarda, 20 ton sınıfındaki ZE215G, 40 ton sınıfındaki ZE375G ve 50 ton sınıfındaki ZE500G paletli ekskavatör modellerini sergiledi.

Zorlu koşullara özel tasarlanan makineler

Zoomlion Ekskavatör Ürün Müdürü Jack Chao, Türkiye ekonomisine önemli oranda katma değer sağlayan doğal taş sektörünün bu önemli etkinliğine katılmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Jack Chao, fuar kapsamında hem maden hem de doğal taş sektöründe faaliyet gösteren müşterileriyle bir araya geldiklerini, ürün ve hizmetleriyle onlara çalışmalarında sağladıkları avantajları paylaşma fırsatı bulduklarını kaydetti.

Ürünlerinin, maden sahalarının zorlu koşullarında kesintisiz ve yüksek performans sağlayacak şekilde tasarlandığını vurgulayan Jack Chao, “Örneğin, bildiğiniz üzere madenler oldukça tozlu ortamlardır. Özel olarak tasarlanmış olan hava filtrelerimiz, makinelerimizi tozdan koruyarak kesintisiz ve güvenle çalışma imkânı sağlıyor” dedi.

Lastikli yükleyiciler de geliyor!

Madenlerde ve doğal taş ocaklarında makinelerin yapısal bütünlüğünün çok daha önemli hale geldiğini belirten Jack Chao, ekskavatörlerinin ana şasi, bom ve yürüyüş takımlarının müşterilerden de gelen geri bildirimler çerçevesinde, ağır hizmet yapısında üretildiğini kaydetti. Jack Chao, Zoomlion lastikli yükleyicileri de önümüzdeki yıl Türkiye pazarına sunmayı planladıklarını müjdeledi.

Müşterilerine uçtan uca çözümler sunma stratejisi çerçevesinde doğrudan yatırımlarını sürdüren Zoomlion; İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Trabzon ve Diyarbakır’ın ardından Türkiye’deki sekizinci bölge müdürlüğünü, 2023 yılının son haftasında Antalya’da açmıştı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina