Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ZOOMLION S090V MİNİ YÜKLEYİCİ TÜRKİYE PAZARINDA
ZOOMLION S090V MİNİ YÜKLEYİCİ TÜRKİYE PAZARINDA

ZOOMLION S090V MİNİ YÜKLEYİCİ TÜRKİYE PAZARINDA

Yellow Table 2022 araştırmasına göre cirosal bazda dünyanın en büyük 7. iş makineleri üreticisi olarak gösterilen Zoomlion, Türkiye’deki ürün ve hizmet yelpazesini de geliştirmeye devam ediyor. Firma, son olarak S090V model mini yükleyicisini (skid steer loader) satışa sundu.

S090V’nin çalışma ağırlığının 2.998 kg ve yükleme kapasitesinin 901kg olduğunu belirten Ege Bölge Satış Sorumlusu Orçun Orazlı, farklı amaçlarla birçok alanda kullanılabilen bu makinenin, Türkiye pazarında son derece yüksek bir potansiyele sahip olduğunu kaydetti.

Geniş ataşman seçenekleriyle çok amaçlı kullanım

Yeni S090V’nin, mini ekskavatörlerin etkili bir tamamlayıcısı olduğu ifade eden Orçun Orazlı, “Mini ekskavatör ile yapılan kazı çalışmalarında kapatma ve yükleme için kullanılabiliyor. Ayrıca makine üzerine çok çeşitli ataşmanlar takılabiliyor ve debisi de oldukça yüksek. Rakiplere göre serilik, yakıt ve performans olarak daha iyi. Düşük yatırım maliyeti ve düşük işletme maliyeti olan bir ürün. Ürün henüz stoğumuza gelmeden ön siparişler şimdiden alınmaya başlandı” dedi.

2018 yılında Türkiye iştirakini kuran Zoomlion’un artık Türkiye iş makineleri pazarında fark edilen ve talep edilen bir marka haline geldiğini belirten Orazlı, “Özellikle ekskavatör satışlarımız ile ciddi bir pazar payı elde ettik. Müşterilerimizden makine kullanımları ile ilgili olumlu geri dönüşler, ek siparişler alıyoruz. Yakın zamanda Türkiye’de üçüncü bölge müdürlüğümüzü Ankara’da açtık. İlerleyen günlerde Adana da bir merkez açacağız. Ekibimiz de günden güne büyümeye devam ediyor. Çin menşeli Zoomlion, dünyanın en büyük iş makinaları üreticilerinden biri olarak 54 farklı kategoride, 1.000’in üzerinde ürün çeşitliliğine sahip. İlerleyen dönemlerde farklı ürün grupları da Türkiye pazarına sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina