Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ DİYARBAKIR’DA AÇTI
ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ DİYARBAKIR’DA AÇTI

ZOOMLION TÜRKİYE’DEKİ 7. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜ DİYARBAKIR’DA AÇTI

Türkiye’deki kararlı yatırımlarını sürdüren Zoomlion; İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun ve Trabzon’un ardından Diyarbakır Bölge Müdürlüğünün açılışını, 15 Aralık 2023 tarihinde, çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Zoomlion Türkiye Diyarbakır Satış Süpervizörü Orçun Orazlı:

Zoomlion olarak "Müşteriler için sürekli değer yaratmak" felsefesine bağlı kalarak, Türkiye’deki yapılanmamızı her geçen gün büyütmeye devam ediyoruz. İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun ve Trabzon lokasyonlarının ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesine hizmet verecek Zoomlion Türkiye Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'müzü de hizmete sunarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için satış ve satış sonrası hizmet ağımızı Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmayı hedefliyoruz. Bize destek olan, güvenen müşterilerimizle birlikte geleceğe güvenle bakıyoruz. Her zaman müşterilerimizin yanındayız. Yeni tesisimizin tüm bölgeye ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dileriz” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'ın yöresel dansları ve lezzetleriyle davetlilerin keyifli anlar geçirdiği açılışa özel düzenlenen kampanyalarla yeni anlaşmalar için el sıkışıldı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina