Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZOOMLION YEŞİLİ ANTALYA’NIN MAVİSİYLE BULUŞTU
ZOOMLION YEŞİLİ ANTALYA’NIN MAVİSİYLE BULUŞTU

ZOOMLION YEŞİLİ ANTALYA’NIN MAVİSİYLE BULUŞTU

Çin merkezli iş makineleri üreticisi, Türkiye’deki Bölge Müdürlüklerine Antalya’yı da ekledi

Müşterilerine uçtan uca çözümler sunma stratejisi çerçevesinde doğrudan yatırımlarını sürdüren Zoomlion, Türkiye’deki sekizinci bölge müdürlüğünü, yılın son haftasında Antalya’da açtı. Muratpaşa’da bulunan tesisin yılbaşı konseptindeki açılış törenine çok sayıda müşteri ve basın mensupları katıldı.

2018 yılında kurulan Zoomlion Türkiye, vinçten personel yükseltici platformlara, ekskavatörden forklifte uzanan geniş ürün yelpazesi, güçlenen kadrosu ve artan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Firma; İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Trabzon ve Diyarbakır’ın ardından Antalya Bölge Müdürlüğüyle de bölgedeki müşterilerine satış ve satış sonrası hizmetlerini, doğrudan kendi ekipleriyle sunacak.

4.000 metrekare alan üzerine kurulu olan Zoomlion Antalya Bölge Müdürlüğü üzerinden başta Antalya, Burdur ve Isparta olmak üzere bölge genelinde satış, servis ve yedek parça hizmetleri sağlanacak.

Zoomlion Türkiye Pazarlama Uzmanı Melek Çiloğlu’nun konuşmasıyla başlayan törende, Zoomlion Türkiye Genel Müdürü Abdukeyyum Abduwaki katılımcılara küresel faaliyetlerinin yanı sıra bölgesel üs olarak konumlandırdıkları Türkiye’deki üretim planları hakkında bilgiler verdi.

Açılışın akşamında bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Zoomlion Türkiye Satış Direktörü Fatih Tanrıseven, 2024’te de Türkiye’deki yatırımlarının artarak devam edeceğini müjdeledi.

“Olumlu referanslar kulaktan kulağa yayılıyor”

Açılış esnasında görüşlerini aldığımız Zoomlion Antalya Bölge Süpervizörü Ali Kemal Tunca, Zoomlion’un ürünlerinin satış ve satış sonrası hizmetlerini, arada bir distribütör firma olmadan sunuyor olmasının, firmanın gücünün bir göstergesi olduğunu ve müşterilerinin de bundan son derece memnun olduğunu belirterek,

Tüm hizmetlerimizi kendi bünyemizde sağlıyoruz. Ekibimizde Çin’den gelen teknisyenlerimiz de yer alıyor. Onların burada olması, ihtiyaç halinde Çin’deki merkezle daha kolay irtibata geçmemize ve böylece sorunları en hızlı şekilde çözebilmemize olanak sağlıyor. Bölgemizdeki müşterilerin Zoomlion’a yaklaşımı çok güzel. Makinelerimiz kullanıldıkça, olumlu referanslar kulaktan kulağa yayılıyor” dedi.

Bölgede inşaat, tarım ve madencilik faaliyetlerinin son derece canlı olduğunu belirten Ali Kemal Tunca, “Antalya göç almaya devam ediyor. Dolayısıyla konut yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda ZE135G, ZE215G ve ZE335G model paletli ekskavatörlerimiz bölgedeki lokomotif makinelerimiz olarak ön plana çıkıyor. Özellikle 35 ton sınıfındaki ZE335G modelimiz hem teknolojisi hem de uygun fiyatıyla hafriyat çalışmalarında yoğun olarak tercih ediliyor.

Antalya iklimi ve coğrafik özelliklerinin avantajıyla ciddi bir tarım bölgesi. Kumluca, Finike, Gazipaşa başta olmak üzere bölge genelinde yoğun seracılık faaliyetleri var. Sera arazilerinin hazırlanması ve bakımı için 15-20 tonluk ekskavatörlerimizin yanı sıra ZE090V ve ZE18GU gibi mini ekskavatörlerimiz kullanılıyor. Bu modellerimiz bölgedeki peyzaj çalışmalarında da görev alıyor.

Bölgemizde doğal taş sektörü de oldukça ön planda. Antalya, Burdur ve Isparta genelinde çok sayıda mermer ocağı bulunuyor. 40 ve 50 ton sınıfındaki yeni seri ZE375G ve ZE500G modellerimizle mermer üreticilerimize de önemli avantajlar sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Geniş ürün yelpazesi ve güçlü destek hizmetleriyle müşterilerinin çözüm ortağı olduklarını vurgulayan Tunca, bu güçlü ailenin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina