Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - ASKO HOLDİNG’İN DEVELON LANSMANI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ASKO HOLDİNG’İN DEVELON LANSMANI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ASKO HOLDİNG’İN DEVELON LANSMANI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ASKO Holding, bu yıl içerisinde distribütörlüğünü üstlendiği, dünyanın önde gelen iş makinesi markalarından Develon’un Stage V egzoz emisyon standartlarındaki son modellerini Antalya’da düzenlediği bir etkinlikte tanıttı.

9 Mayıs 2023 tarihinde Belek Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye’nin farklı bölgelerinden 300’e yakın davetli katıldı. Etkinliğe katılanlar arasında ASKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, Develon CEO’su Seung Hyun, ASKO Holding İş Tarım Grubu Kıdemli İcra Kurulu Üyesi Levent Kıroğlu, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü Mücahit Özdemir, İMDER Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Akgün ve İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Karataş da yer aldı.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan ASKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, Develon ile kurulan iş birliğinden duydukları memnuniyeti belirterek,

Dünya genelinde 40’tan fazla ülkede iş ortaklarımızla faaliyet gösteriyor, ihracat yapıyoruz. İş makineleri alanında küresel anlamda güçlü iki marka olan ASKO Holding ve HD Hyundai Infracore arasındaki bu ortaklığın bizlere daha fazla katkı sağlayacağına, daha geniş ufuklar açacağına inanıyoruz” dedi.

Develon’un son teknoloji ürünü kaliteli ve güvenilir ürünleriyle müşterilerine sundukları ürün ve hizmet çeşitliliğini daha da artırdıklarını kaydeden Sami Konukoğlu,

Ortağımız Develon ile geleceği birlikte inşa etmek fırsatına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Vizyonu ve kurumsal değerleriyle birinci sınıf ürün ve hizmetler sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen Develon ile iş birliğimizi durmaksızın ileriye taşıyacağımıza adım gibi eminim” ifadelerini kullandı.

Doosan İş Makinaları geçtiğimiz aylar içinde yeni bir yapılanmaya giderek adını Develon olarak değiştirmişti. İngilizce develope ve onwards (geliştir ve ilerleme) kelimelerinin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan Develon, iş makinaları endüstrisinde global bir üst düzey oyuncu olmayı hedefliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina