Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - 8. İnşaat ve Konut Konferansı İstanbul'da düzenleniyor
8. İnşaat ve Konut Konferansı İstanbul'da düzenleniyor

8. İnşaat ve Konut Konferansı İstanbul'da düzenleniyor

Eventuum tarafından düzenlenen Türk inşaat sektörünün saygın buluşma noktası İnşaat ve Konut Konferansı'nın 8'incisi, 14 Ocak 2020 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor.

İnşaat sektörünün duayenleri, şirket sahipleri ve üst düzey profesyonellerin katılımıyla gerçekleşen konferansa bu yıl da yoğun ilgi olduğu belirtiliyor. 2012’den bu yana her yıl düzenlenen konferans bugüne kadar 1.500’ü aşkın şirketi ağırlayarak önemli bir başarıya ulaştı.

Geleceği okuyan ve güçlü lobicilik hamleleri ile etkin bir iletişim platformu sunan konferans, yeni ticari faaliyetleri kurulması ve ekonomideki üretkenliğe sağladığı katma değer açısından önem taşıyor. İnşaat ve yapı sanayisinin Türkiye ekonomisinde sahip olduğu haklı itibar ve prestijine de katkı sağlıyor.

Konferansta bu yıl konuşma yapacak yöneticiler arasında; Aziz YENİAY (24 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı), Doğan DAĞ (Dağ Mühendislik, Yönetim Kurulu Başkan Y.), Eyüp AKBAL (Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı), Hakan GÜMÜŞ (GİSP Yönetim Kurulu Başkanı), Hasan RAHVALI (Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Aza), İbrahim BİNER (MTMD Yönetim Kurulu Başkanı), İnanç KABADAYI (Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı), Mahmut Sefa ÇELİK (Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi), Nazmi DURBAKAYIM (İNDER, Teknik Yapı Holding Kurulu Başkanı), Önder YİĞİT (Yiğit Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili), Per RAMBERGER (Safety Respect Global CEO), Serhan ÇETİNSAYA (Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi) yer alıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina