Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Borusan CAT'ten Ankara'da görkemli açılış
Borusan CAT'ten Ankara'da görkemli açılış

Borusan CAT, Türkiye’nin en büyük ikinci el ve kiralama merkezi olarak duyurduğu Ankara-İvedik’teki yeni lokasyonunda, gelenekselleştirdiği açık artırma etkinliğini kalabalık bir davetli topluluğuyla gerçekleştirdi. 3 Mayıs Perşembe tarihinde gerçekleşen organizasyonda 36 adet ikinci el iş makinesi sahiplerini buldu.

Beşincisi düzenlenen açık artırma, bir saatten daha kısa bir sürede gerçekleşirken kimi sertifikalı ve garantili olan Caterpillar marka kazıcı-yükleyici, ekskavatör ve dozer gibi makinelerin yanında diğer markalardan da ikinci el makineler müşterilerle buluştu. Yeni lokasyonun, ikinci el faaliyetleriyle birlikte kiralama merkezi de olması dolayısıyla, CAT marka jeneratör ile Borusan CAT’ın distribütörlüğünü üstlendiği Genie personel yükseltici platformlar da alanda sergilendi.

Etkinlik alanında bir değerlendirmede bulunan Borusan Cat Türkiye Direktörü Fuat Murat, şirket vizyonu olarak Türkiye ile birlikte çevre ülkelerin de ikinci el ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini belirterek şu açıklamaları yaptı:

“Sektörün çözüm merkezi olma vizyonumuzu kararlı bir şekilde sürdürüyoruz. Vizyonumuz sadece Türkiye’nin değil, çevre ülkelerin ikinci el taleplerine de hizmet sunmayı kapsıyor. Bu vizyonla yatırımlarımız devam edecek. Ankara’da Türkiye’nin en büyük ikinci el kiralama üssünü açıyoruz. İkinci el ve kiralama merkezimiz çok yönlü bir hizmet sunacak şekilde kuruldu. Bu tesisimizi iş makinaları sektörünün buluşma merkezi olarak nitelendirebiliriz. Çok yakında Komponent Revizyon Merkezimizi de açacağız. Burada da müşterilerimize komple bir çözüm tesisi olarak hizmet sunacağız ve revizyon maliyetlerini asgari düzeye indirirken, kaliteyi ve hizmet süratini artıracağız.”

Yeni lokasyon bir etkinlik merkezi olacak
Borusan CAT İkinci El Müdürü Ali Yıldırım ise geleneksel bir hale dönüşen açık artırma etkinliklerini yeni lokasyonla birlikte yıl içerisinde en az 3 kez gerçekleştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Yıldırım ayrıca 13 dönüm arazi üzerine kurulu ve eşzamanlı olarak 200 makina sergileme kapasitesine sahip yeni lokasyonun açık arttırma ve kiralama ile birlikte, Borusan CAT bünyesinde bulunan inşaat makineleri, platormlar, kırıcılar gibi farklı ürün tipleri için çeşitli lansman, demo, test, yedek parça satışı ve müşteri iletişim etkinliklerinin yapılacağı bir ortam haline geleceğini sözlerine ekledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina