Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Hitachi, Bauma 2019'da ziyaretçilerine sanal deneyimler yaşatacak
Hitachi, Bauma 2019'da ziyaretçilerine sanal deneyimler yaşatacak

Hitachi, Bauma 2019'da ziyaretçilerine sanal deneyimler yaşatacak

Fuar için hazırladığı özel bir mobil uygulama ile standına gelen müşterilerinin hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan keyifle vakit geçirmesini sağlamayı hedefleyen Hitachi, fuarda 30’dan fazla makine ve katma değerli hizmetlerini sergileyecek.


Ziyaretçiler kaya kamyonu simülatöründe yeteneklerini test edebilecek, bazı seçilmiş Hitachi modellerini sanal bakışla inceleyebilecekler.

Kuşkusuz ki fuarda en dikkat çekecek yeni ürün, Hitachi’nin Avrupa pazarına sunduğu ilk makine kontrol sistemi destekli modeli olan ZX210X-6 ICT hidrolik ekskavatör olacak. Operatörlere son derece yüksek kullanım hassasiyet ve operasyon kolaylığı sağlayan bu makinenin kanal kazısı ve tesviye gibi işlerin standart ekskavatörlere kıyasla %50 varan oranda daha hızlı tamamlanmasını sağladığı belirtiliyor. Kovanın belirlenen seviyeden daha fazla kazması önleniyor.



Hitachi bu makine için kontrol sistemleri alanında dünyanın önde gelen markalarından Trimble ile iş birliği yaptı. Bu sistem için makine üzerinde çeşitli sensörler, 2 adet uydu anteni ve yeni geliştirilmiş bir kontrol valfi bulunuyor. Kullanımı son derece kolay olan sistem için öncelikle haritacılar tarafından hazırlanan 3D proje çalışması makinenin kontrol sistemine yükleniyor. Aktive edilince bom, kova ve arm hareketleri yarı otonom şekilde sadece arm levyesi kontrolü ile sağlanıyor.

Fuarda sergilenecek diğer yeni ürünler arasında, Avrupa için artık zorunluluk haline gelen Stage V emisyon standartlarını sağlayan ZX17U-6 ve ZX85USB-6 mini ekskavatörler ile birlikte ZW75-6 ve ZW95-6 kompakt lastikli yükleyiciler bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina