Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - INTERMAT Paris 2018'de HİDROMEK hangi yeni ürünlerini sergileyecek?
INTERMAT Paris 2018'de HİDROMEK hangi yeni ürünlerini sergileyecek?

Müşterilerinin tüm makine ihtiyaçlarını tek marka altında karşılamayı hedefleyen HİDROMEK, kesintisiz Ar-Ge ve tasarım çalışmaları ile ürün gamını güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak 2017 yılının başlarında HMK 600 MG motor greyder ve HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyiciyi ürün gamına ekleyen firma, Intermat 2018 Fuarı’nda; HMK 130 CS toprak silindiri, HMK 60 CR midi paletli ekskavatör ve HMK 145 LC SR paletli ekskavatör ürünlerini de ilk kez gözler önüne serecek.

HİDROMEK ürün dili ile tasarlandığı belirtilen bu yeni modellerin tasarımlarında operatörün kendini özel hissetmesini sağlayacak özellikler ön plana çıkıyor. Ferah bir görünüm için kabin içerisinde kahverengi renk tonlarının kullanımı, geniş görüş açısı sağlayan büyük camlar, klima ve multimedya kontrolü sağlayan 8” dokunmatik ekran ve ağır hizmet tipi klima özelliği ile HİDROMEK’in yeni ürünlerinde operatöre kabin içinde yüksek bir konfor sunuluyor.

6 ton çalışma ağırlığı sınıfındaki HİDROMEK’in ilk midi paletli ekskavatörü olan HMK 60 CR, 45 kW gücündeki Kubota motor ile güçlendiriliyor. HMK 60 CR’de bulunan Opera (HIDROMEK Operatör Ara Yüzü) ile kullanım esnasında ihtiyaç duyulan bütün fonksiyonlar bir arada toplanıyor. Joystick ve konsol ergonomisinin, büyük tonajlı ekskavatörler ile aynı seviyede olduğu belirtilen HMK 60 CR, kalkar kabini ile hidrolik ekipmanlara hızlı erişimi sayesinde servis kolaylığı sağlıyor.

HİDROMEK’in bir diğer yeni ürünü olan kısa kuyruklu HMK 145 LC SR paletli ekskavatörde de operatörün kendini konforlu hissetmesi ve kullanım kolaylığı amacıyla Opera Kontrol Sistemi kullanılmış. Şehir içinin yoğun trafiğinde ve dar çalışma alanlarında kısa dönüş çapıyla avantaj sağlayacak olan 16,2 ton çalışma ağırlığındaki bu yeni HİDROMEK’in kalbinde 78,5 kW gücünde Isuzu motor bulunuyor.

İlk HİDROMEK toprak silindiri modeli olan 13 tonluk HMK 130 CS, 103 kW gücünde Deutz motora sahip bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina