Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Komatsu'dan kırıp geçiren kampanya
Komatsu'dan kırıp geçiren kampanya

Komatsu’dan kırıp geçiren kampanya

Temsa İş Makinaları’nın 36 yıldır distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu’dan, PC200-8 ve PC200LC-8 model ekskavatör alacak olanlara Komatsu JTHB 160 model kırıcı hediye edilecek.

31 Ağustos’a kadar geçerli olacak ve ‘Bu Kampanya Her Yeri Kırıp Geçirecek’ sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında PC200-8 ve PC200LC-8 model ekskavatör satın alarak, Komatsu sağlamlığını, gücünü ve güvenliğini tercih edenler, JTHB 160 kırıcının da sahibi olacak.

Operatör ve çevresi için güvenlik ve emniyet özellikleri ön planda tutularak tasarlandığı vurgulanan bu ekskavatörlerde; geri görüş kameraları, kabin üzerindeki yürüme alanlarında güvenlik bantları ve operatör dostu kısa levyeler bulunuyor. Son teknoloji ürünü ekskavatörlerin ROPS sertifikalı kabini ile devrilmelere ve darbelere karşı operatörlere ekstra güvenlik sağladığı belirtiliyor.

Gelişmiş ve akümülatörsüz teknolojisinin yenilikçi yaklaşımı ve sade tasarımı ile büyük beğeni toplayan Komatsu JTHB hidrolik kırıcıların kırma uygulamalarında yüksek performans ve üstün darbe enerjisi sağladığı ifade ediliyor.


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina