Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Wirtgen Group'tan her alana yeni ürünler
Wirtgen Group'tan her alana yeni ürünler

Wirtgen Group yol yapım ve bakım, madencilik ve geri dönüşüm alanlarında yoğunlaşan ürün hattından 30’a yakın modelini, birçok yeni ürün lansmanıyla birlikte İNTERMAT 2018'de sergileyecek.

Ziyaretçiler Wirtgen soğuk kazıma makinelerinin en büyüğü olan W 210 XP’yi ilk kez görecekler. Yüksek motor gücünün, uygulama odaklı çalışma ağırlığıyla birlikte bu sınıftaki çıtayı yükselteceği belirtiliyor.

Fuarda kompakt sınıfta SUPER 800-3i, lastikli sınıfta SUPER 1303-3i, büyük paletli sınıfta ise SUPER 1800-3i ve SUPER 2100-3i Vögele sericiler özel tabla seçenekleriyle birlikte yer alacak.

28 tona varan baz ağırlığı seçenekleriyle sunulan yeni GRW 280i pnömatik silindir, yenilikçi kullanım konsepti ‘Easy Drive’ ile sezgisel ve güvenli çalışma imkanı sağlıyor.

MC 120 Z PRO mobil çeneli kırıcı saatte 650 ton kırma kapasitesine sahip bulunuyor. Dizel-elektrikli veya isteğe bağlı olarak doğrudan elektriğe bağlı olarak kullanılabilmesi maliyet avantajı da sunuyor.

100 ila 320 t/saat arası kapasitedeki ECO Serisi Benninghoven asfalt plentleri dayanıklı ve modüler yapıları sayesinde sabit olarak kullanılabildiği gibi gerektiğinde kolayca nakledilebiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina