Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - 2014 yılında pazar liderliğini koruyan Hidromek’in 2015 için sürprizleri var
2014 yılında pazar liderliğini koruyan Hidromek’in 2015 için sürprizleri var

İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) verilerine göre 2014 yılında da hem kazıcı yükleyici hem de hidrolik ekskavatör grubunda en fazla yurt içi satışı gerçekleştiren Hidromek, kazıcı yükleyicilerde 6 yıldır, ekskavatörlerde ise 3 yıldır pazar lideri konumunda bulunuyor.

2014 yılı genelinde Türkiye’de 1.284 adet kazıcı yükleyici satışı gerçekleştiren firma, yüzde 39 pazar payı ile lider olmayı başardı. Kazıcı yükleyici ürün grubunda 6 yıl üst üste kazandığı bu başarıya paletli ekskavatörde yüzde 21,5 pazar payı ve 616 adet satışla son 3 yılın liderliğini de ekleyen Hidromek, lastikli ekskavatörde de pazardan yüzde 22’lik pay aldı ve 49 adet satış gerçekleştirdi. Toplamda 665 adet hidrolik ekskavatör satışıyla Türkiye’nin 2014’te en çok tercih edilen hidrolik ekskavatör markası oldu.

2014 yılı sonlarında pazara sunulan yeni Alpha Serisi kazıcı yükleyicilerle sektöre yeni bir soluk getiren Hidromek, gerek tasarım ve donanımdaki değişiklikleriyle gerekse müşteri ihtiyacına göre seçilebilecek üç farklı paketiyle iş makinesi pazarında ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Yeni Alpha Serisi; A1, A5 ve A8 olarak sunduğu üç farklı paketle farklı müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Ekskavatör grubuna yeni eklenen 49 tonluk HMK 490 LC HD paletli ekskavatörünün yanı sıra 17 ton lastikli ekskavatör ve değişik tonajlarda mini-midi paletli ve lastikli ekskavatör üretimi planlayan Hidromek, 2015 yılında da ürün gamını genişletmeye devam edecek.

2015 yılında ilk prototip çalışması tamamlanan 4 metreküp yükleyici kova kapasitesine sahip lastik tekerlekli yükleyicinin, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda müşterilerin beğenisine sunulması planlanıyor. Türkiye pazarına uygun greyderlerin ise 2016 yılının ilk yarısında yurt içi pazarda yer almaları hedefleniyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina