Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Almanya’da düzenlenecek Bauma 2022 Fuarı ertelendi
Almanya’da düzenlenecek Bauma 2022 Fuarı ertelendi

Almanya’da düzenlenecek Bauma 2022 Fuarı ertelendi

Küresel iş makineleri sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan ve her 3 yılda bir Almanya’da düzenlenen Bauma Fuarı, Covid-19 salgınının gölgesinde 24-30 Ekim 2022 tarihlerine ertelendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan organizatör firma Messe München yetkilileri, daha önce 4-10 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan fuara, salgına rağmen sektörün yoğun ilgi gösterdiğini ve yüksek sayıda rezervasyon aldıklarını belirttiler.

Bununla birlikte sektör temsilcileri ile yapılan görüşmelerde, fuarın düzenleneceği bir yıl sonraki nisan ayı için salgının küresel seyrinin halen belirsiz olduğu ve bunun organizasyon için zaruri olan uluslararası seyahati engelleyebileceği tespiti yapıldı. 200 ülkeden katılımcı ve ziyaretçilerin beklendiği fuar, bu koşullar altında 24-30 Ekim 2022 tarihlerine ertelendi.

Son derece geniş olan fuar alanındaki etkileyici fiziksel sunumlarla birlikte fuara katılamayacak olanlar için dijital hazırlıklar da yapılıyor. Fuarda ön plana taşınacak konu başlıkları şöyle sıralanıyor:

* Sıfır emisyona giden yol

* Dijital inşaat sahaları

* Geleceğin inşaat malzemeleri ve metotları

* Otonom araçlar

* Sürdürülebilir, verimli ve güvenilir madencilik

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina