Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - ASCENDUM Makina yeni Ankara Şubesi hizmete açıldı
ASCENDUM Makina yeni Ankara Şubesi hizmete açıldı

ASCENDUM Makina, Türkiye genelindeki satış ve satış sonrası hizmetlerini sürekli geliştirme hedefi kapsamında, Ankara şubesini daha büyük ve modern bir tesis ile yeniledi. 4.800 metrekare kapalı alana sahip bulunan yeni şube, 55 personeli ile bölgedeki 13 il genelinde satış ve satış sonrası hizmetler sunacak.

ASCENDUM Makina Ankara Şubesi, önemli projelerin hayata geçirildiği İç Anadolu ve Orta Karadeniz bölgesindeki Ankara, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Çankırı, Çorum, Tokat, Amasya, Konya, Aksaray, Sinop, Samsun ve Ordu illerindeki müşterilerine ve bu bölgelerde devam eden büyük ölçekli projelere hizmet verecek.

ASCENDUM Makina Ankara Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Turgut Seferoğlu ve Ankara Şube Satış Müdürü Başer Aslan; Ankara’nın iş makinaları sektörünün en önemli merkezlerinde biri olduğunu ve yapılan bu yatırım ile bölgede şimdiye kadar sundukları kaliteli hizmeti daha da üst seviyeye çıkarmak istediklerini belirtti.

ASCENDUM Makina Türkiye COO’su Tolga Polat ise ASCENDUM olarak, yatırım yapmaktan çekinmediklerini belirterek; “Bu anlamda, özellikle 2018 yılı içerisinde Antalya ile başlayan bölge yatırımlarımızda Ankara’da da markamıza yakışan bir şube açtık” dedi. Ankara’nın Türkiye iş makinaları sektörü için önemine dikkat çeken Polat, “Ankara gibi önemli bir merkezde böyle modern bir yatırımı hayata geçirmiş olmak bizleri gururlandırıyor. Yıl sona ermeden, diğer illerde sürdürdüğümüz benzer yatırımlarımızı da tamamlayarak, iş ortaklarımıza modern tesislerde hizmet sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina