Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Betonstar ve Hidrokon, SSAB’nin ‘My Inner Strenx’ programına dahil oldu
Betonstar ve Hidrokon, SSAB’nin ‘My Inner Strenx’ programına dahil oldu

Özel çelik sektöründe faaliyet gösteren SSAB, Bauma Fuarı’nda yeni ürünleri Hardox HiTemp, Strenx 1100 MC ve Strenx 700 MC Plus’u tanıttı. SSAB aynı zamanda Strenx ürünü için geliştirilen yeni marka programı ağı My Inner Strenx’in yeni üyeleri Hidrokon ve Betonstar’a sertifikalarını fuar alanında teslim etti.

Dünya genelinde yaklaşık 9 milyon ton üretim kapasitesine sahip olduğu belirtilen SSAB, Türkiye’de oldukça geniş bir üye sayısına ulaşan Hardox in My Body programının ardından Strenx’e özel geliştirilen My Inner Strenx ile üye sayısını kısa sürede 3’e çıkarmış oldu. Bauma’da gerçekleştirilen törende marka programı sertifikasını SSAB Türkiye Genel Müdürü Lemi Özden’den alan Betonstar Genel Müdürü Oğuz Diken, SSAB markası ile birlikte daha güçlü bir paydaşlık ilişkisi kurmalarından dolayı gurur duyduklarının altını çizdi. Diken, “1997-1998 yılından beri SSAB ile çalışmaktayız. Bauma Fuarı’nda sergilemiş olduğumuz 40 ve 47 metre beton pompalarımızın ana çelik konstrüksüyon malzemesi olarak kullandığımız STRENX ürünlerinin etiketlerini ürünlerimiz üzerinde büyük bir gururla kullanıyoruz. Müşterilerimiz üzerinde SSAB’nin Strenx ürünlerinin, makinelerimize ilave bir değer kattığını, firmamıza da ilave bir güven verdiğinin bilincindeyiz. Bu sebeple iş birliğimizi yeni marka programı My Inner Strenx ile geliştirmekten dolayı çok memnunuz.” şeklinde konuştu.

Fuarda My Inner Strenx sertifikasını alan Hidrokon Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü ise, “Mobil hidrolik vinç üretimi yaptığımız için, araçlar üzerine monte ettiğimiz ekipmanların taşıma kapasitesi ile sınırlandırılması bizim için önemli bir kısıt haline geliyor. Konstrüksiyonlarımızı oldukça hafif ve araçlar üzerinde taşınabilir şekilde dizayn etmemiz gerekiyor. Bu sebeple yüksek mukavemetli levha ve saclar bizim için en kritik madde. Dünyada farklı marka ve firmalar bu konuda üretim yapıyor ancak biz yıllar önce bu yola ilk defa SSAB ile Weldox 700 markalı ürünle başladık. İlerleyen dönemlerde Weldox 900, Weldox 960, Weldox 1030 gibi farklı ürünler kullandık. Yolun büyük bir kısmını SSAB ile birlikte yürüdüğümüzü fark ettik. Ürünlerimizi hep SSAB ‘nin farklı mukavemet değerli levha ve saclarıyla geliştirdik. Dolayısıyla Hidrokon zaten partner olduğu, çözüm ortağı olduğu SSAB’nin marka programı My Inner Strenx ile ailenin bir ferdi olduğunu tescillemiş oldu. SSAB’nin kaliteli ve başarılı ürünlerini kullanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Teknikten eğitime her alanda destek ile 'daha güçlü paydaşlar' Malzeme seçimi ile üretim yönteminin SSAB tarafından sertifikalandırılmasıyla güven duygusunu güçlendiren ve üyelere destek sunan programlar, teknik geliştirme desteği, uzman desteği, networking ve eğitim desteği, pazarlama & reklam desteği gibi artılar sağlıyor. Program dâhilinde Hardox In My Body ve My Inner Strenx logosunun üye uygulamalarda görünür şekilde yerleştirilmesi, ürünün Hardox veya Strenx çeliği kullanılarak daha hafif ve güçlü olmak üzere optimize edildiği anlamını taşıyor. Aynı zamanda programa üye olan paydaşların satış sonrası hizmetlerde de daha yüksek bir etkileşime sahip olması mümkün kılınıyor. Üyelerin zor bir süreçten geçerek programa dâhil olmalarını sağlayan SSAB marka programları sürekli denetimleri de beraberinde getiriyor. Strenx veya Hardox satışlarına ve teknik değerlendirmelerine göre belirlenen üyeler, bu aşamanın ardından marka programı operasyon kurulu tarafından yetkilendiriliyor. Üyelik kriteri olarak üyenin bir ekipman üreticisi olmasının yanı sıra uygulamanın yapısının büyük oranda Hardox veya Strenx çeliği ile oluşturulması şartı aranıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina