Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Bitlis İl Özel İdaresi’nin tercihi MST oldu
Bitlis İl Özel İdaresi’nin tercihi MST oldu

Makine parkını genişleterek hizmet kalitesini ve hızını arttırmayı amaçlayan Bitlis İl Özel İdaresi, kırsal altyapı hizmetlerinde kullanmak üzere 4 adet MST M644 kazıcı yükleyici satın aldı.

Sanko Makina’nın Gaziantep fabrikasını ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yalçın Sözbilici ve Genel Sekreter Yardımcısı Çetin Taşdemir, “Açıkçası bu kalitede, kapasitede, ciddiyette ve teknolojinin en üst seviyesinde üretim yapan bir fabrika beklemiyorduk. Bu ziyaretimiz sayesinde satın aldığımız ürünlere olan güvenimiz tam anlamıyla en üst seviyeye çıktı. Fabrikanın bu şekilde üretim yapmasını sağlayan Sanko yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki yerli üretim olan MST M644 serisi kazıcı yükleyicileri tercih ettik. Satış sonrası hizmetler konusunda da gerekli önem verildiği takdirde dört dörtlük bir satın alma işlemi gerçekleştirmiş oluruz.” ifadelerini kullandı.

Sanko Makina Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ise, makinelerin satın alınması konusunda gayret gösteren herkese teşekkürlerini sunduğunu, üretmiş oldukları makinelerin Bitlis’e hizmet anlamında güzellikler kazandırmasını temenni ettiklerini söyledi.

Sanko Makina, satış sonrası hizmetleri kapsamında 81 ilde 60’a yakın servis istasyonu, 4 direktörlüğe bağlı her ihtiyaca cevap verebilmek üzere donatılmış gezici servis istasyonu aracı ve 10 bölge müdürlüğüyle müşterilerine hızlı bir hizmet sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina