Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Bobcat, Yanmar ve Carraro’nun Kayseri’deki yeni adresi RC Makine oldu
Bobcat, Yanmar ve Carraro’nun Kayseri’deki yeni adresi RC Makine oldu

Bobcat, Yanmar ve Carraro’nun Kayseri’deki yeni adresi RC Makine oldu

2003 yılından bu yana Kayseri’de faaliyet gösteren RC Makine, Türkiye distribütörlüğünü Çözüm Makine’nin yaptığı Yanmar ve Carraro ile Türkiye distribütörlüğünü Hamamcıoğlu’nun yürüttüğü Bobcat markalarının yetkili servisi oldu.

RC Makine sahipleri Remzi Ceren ve Makine Mühendisi oğlu Burak Ceren’in yetkili servis olma şerefine verdiği yemekte; Çözüm Makine’den Türkiye Satış Müdürü Erdal Eroğlu, Hamamcıoğlu’ndan Türkiye Servisler Müdürü Levent Kula ve Bölge Satış Müdürü Mehmet Kabasakal, Kayseri Oto Sanatkârlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, iş adamları ve sanayi esnafı bir araya geldi.

Oto Sanatkârlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, iş makinecileri için yeni projeleri olduğu müjdesini verirken; yemeğe katılım gösteren misafirler firmaya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

RC Makine, 16 yıllık tecrübesi ve uzman kadrosuyla birlikte; ekskavatör, yükleyici, beko loder, teleskopik forklift, mini ekskavatör, mini yükleyici ve yer altı sondaj makinalarının hidrolik, mekanik, elektrik, elektronik ve motor kısımlarının tamir ve bakımını yapıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina