Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Borusan Cat’in yeni Azerbaycan Ülke Lideri Ömer Emre Demirkale oldu
Borusan Cat’in yeni Azerbaycan Ülke Lideri Ömer Emre Demirkale oldu

Borusan Cat’in yeni Azerbaycan Ülke Lideri Ömer Emre Demirkale oldu

Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat’in Azerbaycan Ülke Liderliği görevine Ömer Emre Demirkale atandı.

Borusan Cat’e 2006 yılında “Yetiştirme Elemanı” olarak katılan Ömer Emre Demirkale, kariyerine “Servis Mühendisi” ve sonrasında “Ankara Bölge Servis Müdürü” olarak devam etti. Gebze ve Ankara’da yer alan Borusan Cat Revizyon Merkezleri’nin kurulumunu üstlenen Demirkale, şirketin operasyonel transformasyon vizyonunu gerçekleştirmesinde önemli bir sorumluluk üstlendi. Kariyeri boyunca birçok projede görev alan Demirkale, Borusan Cat’in proaktif iş modelinin kurum içi yayılımına ve uygulanmasına katkıda bulundu. Şirketin “Operasyonlar Departmanı”nda liderlik görevi üstlenen Demirkale, buradaki çalışmaları ile önemli başarıların kazanılmasında büyük rol oynadı.

Bu yılın şubat ayında vefat eden Borusan Cat Azerbaycan Ülke Lideri Volkan Kuş’un sorumluluğundaki görevleri devralan Ömer Emre Demirkale, Borusan Cat’in sürdürülebilir yönetim anlayışının devamlılığını sağlamak ve şirketin “Çözüm Ortağı” olarak büyüme stratejisine değer katmak hedefi doğrultusunda çalışmalarına yeni görevinde de devam edecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina