Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2013
İş Makinası - Borusan Makina, Yetkili Satış ve Servis Merkezi Pişirgen Makina Mersin tesisi faaliyete geçti
Borusan Makina, Yetkili Satış ve Servis Merkezi Pişirgen Makina Mersin tesisi faaliyete geçti

7 Haziran tarihinde açılan tesiste, A tipi Yetkili satış ve servis merkezi olarak; Caterpillar iş makinaları, Metso mobil kırıcılar, Genie platformlar ve Hoist liman forkliflerinin satışı yapılacak.
Mersin il merkezi ve çevre ilçelerdeki müşterilere daha etkin satış ve satış sonrası hizmet vermek amacıyla kurulan tesis; 3 bin metrekarelik alan üzerindeki 500 metrekarelik servis atölyesi ve 300 metrekarelik idari binadan oluşuyor. İkinci el makina ve kiralama hizmetlerinin de verileceği tesiste 10 teknisyen, 7 satış ve idari personel bulunuyor.
Firma sahibi Özcan Pişirgen açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
" Yeni tesisimizle liman kenti olan Mersin’in aynı zamanda yapılacak Akdeniz oyunlarına hazırlanmasına katkı  sağlıyoruz ve  müşterilerimize  çözüm ortağı olarak yeni makina satış, ikinci el  makina satış ve kiralama, yedek parça ve servis hizmetimiz ile tam bir çözüm sunuyoruz."
Borusan Makina Adana Bölge Müdürü Ertan Liman ise bölgenin önemi hakkında düşüncelerini şöyle özetledi:
"Mersin, gerek sanayi gerekse ticaret ve turizm faaliyetleri açısından yıldızı parlayan ve her geçen gün yabancı yatırımcıların ilgisini artırdığı bir şehrimizdir. Bizler de Borusan Makina olarak iş ortağımız Pişirgen Makina ile bu pazarda yerimizi sağlamlaştırmak için bu yatırımı desteklemekteyiz."

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina