Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Cat makinelerine yeni logoyla yepyeni görünüm
Cat makinelerine yeni logoyla yepyeni görünüm

100 yılı aşan tarihi boyunca makinelerinin teknik özellikleri yanı sıra görünümünü de sürekli geliştiren Caterpillar, yenilenen logo tasarımıyla makinelerine bir kez daha farklı bir görünüm kazandıracak.



‘Cat Modern Hex’ olarak adlandırılan yeni tasarım, siyah arka planlı ve çapraz kırmızı çizgili mevcut ‘Power Edge’ tasarımının yerini alacak. Simgeleşmiş CAT ibaresi yeni tasarımda korunmakla birlikte, içinde ızgara görünümü olan kırmızı çerçeveli bir altıgenle, 3D hissi veren bir görünüme kavuşuyor. Altıgendeki kırmızı renk seçiminde, 1925’te pazara sunulan ilk dozerlerdeki dalgalı Caterpillar logosundan esinlenildiği belirtiliyor.



Yeni logodaki CAT ibaresinde, sarı ve beyaz renklerdeki gölgelendirme ile bir kontrast yaratılarak, daha önce olmayan bir derinlik kazandırılmış. Beyaz yerine kullanılan gümüş rengi, parlayan çelik kalitesi imajı veriyor. Bu çelik rengi ve ızgaralı kırmızı altıgen tasarımı, CAT logosundan tamamen ayrı yere konumlandırılan model numaralarında da kullanılmış.



Yeni logonun tasarımını gerçekleştiren ekibin lideri olan Ed Stembridge, yeni tasarımla birlikte müşterilerine, almakta ve kullanmakta oldukları ürünün pazarın en iyisi olduğunu hatırlatmak istediklerini kaydetti. İş makineleri ile birlikte motor ve jeneratör setlerine de kullanılacak olan yeni tasarımın kısa bir süre içerisinde uygulanmaya başlanacağı ve 2020’ye kadar tüm ürünlere yayılacağı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina