Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Caterpillar dünyanın en iyisini arıyor
Caterpillar dünyanın en iyisini arıyor

Caterpillar dünyanın en iyisini arıyor

Dünyanın önde gelen inşaat ve madencilik ekipmanları üreticisi Caterpillar, 1. Uluslararası Operatör Yarışması ile dünyanın en iyi operatörünü belirleyecek. Operatörler, Cat® Production Measurement ve Cat Grade sistemleri gibi makine performansını arttırmak için entegre teknolojiyi kullanma konusundaki yetkinliklerinin yanı sıra çeviklikleri, zihinsel dayanıklılıkları ve çok yönlülükleri ile değerlendirilecekler.

Kazanan Las Vegas’ta yarışacak

Yerel yarışmalarda başarılı olan operatörler, Ekim ve Kasım 2019’da Japonya, Brezilya, İspanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılacak bölgesel yarı final yarışmalarına katılacaklar. Her bölgesel yarı finalin kazananları ise Mart 2020’de Las Vegas’taki Conexpo Fuarı’nda yapılacak olan dünya finalinde yarışacak. Kazanan operatör kendi seçtiği global ölçekteki Caterpillar tesisine iki kişilik her şey dahil bir VIP gezisi kazanacak.

Caterpillar Global Construction & Global Pazarlama İnovasyon Müdürü Jessica Nunley, organizasyon için yaptığı açıklamada, “Caterpillar, her gün inşaat ekipmanları kullanan dünyadaki tüm operatörlerin çeşitliliğini ve becerisini kutlayarak sektörümüze katkıda bulunmak istiyor. Bu yarışma, iş alanlarının üretkenliğini yeni seviyelere çıkaracak konforu sağlayan ve teknolojisiyle kullanım kolaylığı sağlayan Cat Next Generation makineleri de ön plana çıkaracak.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina