Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Ceylift Forklift, filo satışlarına Aydın Prefabrik Beton’u da ekledi
Ceylift Forklift, filo satışlarına Aydın Prefabrik Beton’u da ekledi

Yerli komponentler ile Türkiye’nin forkliftini üretmek vizyonuyla yola çıkan Ceylan Group bünyesindeki Ceylift Forklift, Ceyhan’da bims sektöründe faaliyet gösteren Aydın Prefabrik Beton firmasına 7 adet forklift teslimatı gerçekleştirdi.

Firmanın Ceyhan’da bulunan şantiyesinde yapılan teslimat sırasında düşüncelerini dile getiren Aydın Prefabrik Beton Firma Sahibi Faruk Aydın, başarılarından dolayı Ceytech Makine yöneticilerini tebrik ederek tercih süreçlerinde Ceylift Forklift’in kaliteli ana komponentlerle Türkiye’de üretilmiş yüksek performanslı makineler olmasının önemli rol oynadığını belirtti.


Satış sonrası hizmetlerin önemine dikkat çeken Ceylan Group CEO’su Hadi Gürışık, kullanıcılarına kolay ulaşılabilir, hızlı ve ekonomik yedek parça sunmak adına çalışmalara ve yatırımlara ağırlık verildiğini ifade etti. Bölgesel pazardaki liderliğinin yanı sıra yerel ve uluslararası pazarda da kısa zamanda hızla büyüme hedefleyen Ceylift Forklift’in Genel Müdürü Uğur Baştürk ise, kalitesi yüksek bir ürün ürettiklerini vurgulayarak dış pazarlarda da Türkiye markası sorumluluğunu gerektiği gibi taşıyacaklarını belirtti. Baştürk, Türkiye’ye ciddi ve uzun ömürlü bir marka kazandırmak istediklerini de kaydetti.


“Bu toprakların forklifti” sloganıyla yola çıkan, uzun süren Ar-Ge çalışmaları ve saha testleri sonucunda geliştirilen ve tamamen yerli tedarikçilerle işbirliği içinde çalışılarak üretilen Ceylift forkliftleri; kaldırma performansı, ergonomik yapısı, konforu ve düşük yakıt tüketimiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina