Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Deutz, Putzmeister ile Stage V motorlar için iş birliği yapacak
Deutz, Putzmeister ile Stage V motorlar için iş birliği yapacak

Alman motor üreticisi Deutz, 2.2-12 litre kapasiteli Stage V dizel motor tedariki konusunda Putzmeister ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladı. Putzmeister marka Stage V uyumlu beton pompaları ve sıva-şap makinelerinin, 2017’den itibaren pazara sunulacağı belirtiliyor.

Putzmeister’ın, ürün gamını 2019’dan itibaren uygulanacak Stage V egzoz emisyon standartlarına hazırlamak için böyle bir adım attığı aktarılıyor. Şirket, sıva-şap makineleri tarafında Deutz TD 2.2 motorunu kullanacak. 2.9 ile 12 litre arasındaki motorlar ise beton pompaları için tercih edilecek.

Deutz’un dünya genelindeki servis ağının makineleri için doğru destek sağlayacağını ifade eden Putzmeister Beton Pompaları GmbH CEO’su Matthias Ruppel, “Deutz ürün portföyü, hem Avrupa pazarını hem de farklı yasal gereksinimlere sahip birçok bölgeyi kapsıyor. Tek bir motor tedarikçisiyle çalışmamız, her pazara hizmet etmemizi sağlayarak maliyetleri ve karışıklığı azaltacak.” dedi.

Tedarik anlaşmasının, firmalar arasındaki kalıcı iş birliğini güçlendireceğini belirten Satış Servis ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Michael Wellenzohn, Deutz ürün hattının bu değişime karşı ideal bir şekilde hazırlandığını kaydetti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina