Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Diyarbakırlılar, TürkTraktör’ün iş makineleriyle tanıştı
Diyarbakırlılar, TürkTraktör’ün iş makineleriyle tanıştı

Türkiye tarım sektörünün deneyimli isimlerinden TürkTraktör, CASE ve New Holland marka iş makinelerini Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı’nda görücüye çıkardı.

TürkTraktör, 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında düzenlenen TÜYAP Diyarbakır Ortadoğu İnşaat Fuarı’nda CASE ve New Holland marka iş makinelerini sergiledi. 115 yıla yakın geçmişe sahip New Holland ile 170 yıllık geçmişiyle sektörün deneyimli markası CASE’in başarılı modellerini tanıtan TürkTraktör’ün, ürünlerinin tamamında üretkenliğe, yakıt verimliliğine, bakım kolaylığına ve operatör konforuna odaklandığına dikkat çekildi.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta konuyla ilgili açıklamasında; “Bildiğiniz gibi TürkTraktör olarak yakın bir zaman önce, New Holland ve CASE markalarımızla, iş makineleri sektöründe de varlığımızı göstermeye başladık. Bu nedenle Diyarbakırlılara bu alanda ürünlerimizi tanıtıyor olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. New Holland ve CASE’in bu sektördeki köklü geçmişini, kendi deneyimimizle bir araya getiriyoruz” dedi.

Her iki markanın da sundukları geniş ürün gamıyla sektördeki birçok farklı ihtiyaca karşılık verdiği, ürün yelpazesinde paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, kazıcı yükleyici, mini ekskavatör, nokta dönüşlü mini yükleyici, teleskopik yükleyici ve kompakt yükleyicinin yer aldığı kaydedildi.

Fuarda sergilenen ürünler hakkında şu bilgiler verildi:

  • New Holland B110B, 110 bg’lik gücüyle pazardaki en güçlü kazıcı yükleyici olma özelliği taşıyor. Üst düzey güce sahip bu makine, aynı zamanda değişken debili pistonlu pompa sistemi sayesinde, yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı.
  • Diğer tanıtılan ürünler arasında 30 ton çalışma ağırlığına sahip CASE CX300C paletli ekskavatör, 18 ton çalışma ağırlığına sahip ve 3.4 m3 kova kapasiteli 821F lastikli yükleyici, 20 ton çalışma ağırlığına sahip New Holland E215C paletli ekskavatör ve 4 eşit tekere sahip CASE 695ST kazıcı yükleyici yer alıyor.
  • 1957 yılında ilk fabrika üretimi kazıcı yükleyiciyi üreten CASE, 750 bininci adede doğru hızla ilerliyor. Günümüzde dünyadaki birçok kazıcı yükleyicide standart olarak talep edilen uzar bom teknolojisinin yaratıcısı olan CASE’in, bugüne kadar sektörde birçok inovasyonun altında imzası bulunuyor.
  • İtalya, Japonya ve Amerika’da üretimi yapılan ürünlerin çoğunluğunda grup şirketlerinden olan Fiat Power Train’in ürettiği son nesil verimli motorlar kullanılıyor. Fiat Power Train, yılda 3 milyon adede yakın motor üreterek bu alanda dünyanın en ileri gelen üreticilerinden biri konumunda bulunuyor ve bu gücünü Case & New Holland iş makinelerine aktarıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina