Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - ELS Lift, Almanya’da düzenlenen Platformers Days’de ürünlerini sergiledi
ELS Lift, Almanya’da düzenlenen Platformers Days’de ürünlerini sergiledi

ELS Lift, Almanya’da düzenlenen Platformers Days’de ürünlerini sergiledi

Türkiye’nin lider personel yükseltici platform üreticisi ELS Lift, 7 yıldır Almanya bayisi olarak iş birliği yaptığı Kunze Grup ile 10-11 Eylül tarihlerinde Almanya Messe Karlsruhe’de gerçekleşen Platformers Days fuarında ürünlerini kullanıcılarla buluşturdu.

Her yıl Avrupa’nın lider markalarına ev sahipliği yapan sektörün bu önemli etkinliğine Türkiye'den katılım gösteren tek firma yine ELS Lift oldu.

Junior 5.5 SP modeline yoğun ilgi

ELS Lift etkinlikte özellikle hafif tip makaslı grubundaki ürünleriyle ilgi gördü. Son yıllarda bu kategorideki ürün portföyünü genişleten ELS Lift, Junior 5.5 SP ile ziyaretçilerden tam not aldı. Daha çok iç mekân kullanımına uygun olan düşük seviyedeki bu erişim ekipmanları kolay demontaj olarak, yer kaplamaması ile dikkat çekiyor. Standart bir kapı ve asansörden geçebilecek şekilde tasarlanmış olmaları kullanıcıya önemli oranda hareket kabiliyeti sağlıyor.

ELS Lift İhracat ve EMEA İş Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu, fuar ile ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

Uzun bir aradan sonra nihayet yüz yüze etkinliklere başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi döneminde sektörü bir araya getiren fuar, sergi, gösteri ve konferansların sadece hedef kitlemize ulaşma imkânı sağlamakla kalmayıp, satın alma süreçlerinde karar verme aşamasını da büyük ölçüde etkilediğini, böylece kullanıcının elini taşın altına soktuğunu hissettik. İki gün süren fuar boyunca, düşük seviye makaslı platform kategorisindeki ürünlerimiz Almanya pazarından olumlu geri dönüşler aldı.

İlgili kategorinin en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Junior 5.5 SP; kullanıcısına yüksek kapasiteli aküleriyle, uzun süreli ve kesintisiz çalışma imkânı sağlarken, akıllı şarj cihazları sayesinde makine şarj kullanımına dair döngüleri sağlayıp takip edilebilirlik sunmaktadır. 660 kilogram ağırlığı ile sınıfının en hafif makinesi olan Junior 5.5 SP, otomatik kapanan salon door tasarımı ile oldukça yenilikçidir. Demontaj özellikli balkonu ile taşıma sırasında yerden tasarruf ettirerek, montaj-demontaj işlemlerinin oldukça kısa sürmesi sebebiyle hem zamandan kazandırmakta hem de operatöre kolaylık sağlamaktadır. Oransal joystick ile hassas sürüş keyfi yaşatan bu makine; sessiz ve sıfır emisyonlu olması sayesinde çevre dostu bir üründür.’

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina