Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Enka Pazarlama, yeni Antalya Şube Müdürlüğü ile müşterilerine daha yakın
Enka Pazarlama, yeni Antalya Şube Müdürlüğü ile müşterilerine daha yakın

Enka Pazarlama, yeni Antalya Şube Müdürlüğü ile müşterilerine daha da yakın

İş makineleri, endüstriyel ürünler ve kaldırma ekipmanlarından oluşan geniş ürün hattıyla, 1972 yılından bu yana müşterilerine kapsamlı çözümler sunan Enka Pazarlama, yeni Antalya Şube Müdürlüğünü düzenlenen bir etkinlikle açtı. Açılışa bölgede faaliyet gösteren çok sayıda Enka müşterisi katıldı.

Doğası ve iklimiyle Türkiye’nin tarım ve turizm başkenti olan Antalya, komşu illeri Burdur ve Isparta ile birlikte başta mermer olmak üzere madencilik alanında da son yıllarda ciddi bir gelişme kaydetti. Bunun neticesinde bölgede çalışan iş makinesi sayısında da önemli bir artış yaşanıyor. Bu duruma kayıtsız kalmayan Enka Pazarlama, müşterilerine daha hızlı çözüm sağlamak ve daha iyi hizmet verebilmek için Döşemealtı mevkiindeki yeni Antalya Şube Müdürlüğünü açtı.

Yeni şube müdürlüğü 1.000’i kapalı olmak üzere toplam 4 000 metrekare alana sahip bulunuyor. Şubeden 10 personel ve 4 gezici servis aracı ile hizmet verilecek.

Antalya, Burdur ve Isparta’ya hizmet sağlanacak

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Enka Pazarlama Makina Satış Müdür Yardımcısı Alper Karadağ, yeni şube müdürlüğünün ağırlıklı olarak Antalya, Burdur ve Isparta illerine hizmet sağlayacağını belirterek, “Burdur ve Isparta mermer ve maden ağırlıklı bir bölge. Birçok diğer bölge müşterilerimizin ocakları da bu bölgede bulunuyor. Antalya’da hafriyat ve tarımın yoğun olduğu bir bölge ve burada da iş makinası kullanımı yoğun olarak devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Alper Karadağ, bölgedeki iş makineleri pazarının son yıllarda yüksek oranda büyüdüğünü belirterek, “Enka olarak da satış adetlerimizi her yıl yükselterek devam ediyoruz. Şirketimizin, 2021 yılında pandemi ekonomisinin getirdiği olağanüstü şartlara ve tedarik zincirindeki bozulmalara rağmen temsilciliğini yaptığı markaların kalitesiyle önümüzdeki yıllarda da sektördeki payını yükselterek devam edeceği kanaatindeyim” dedi.

“Daha hızlı çözümler ve daha iyi hizmet”

Bölgedeki makine adedinin fazla olması ve müşterilere satış, servis, yedek parça olarak daha hızlı çözümler ve daha iyi hizmet verebilmek adına böyle bir yatırıma gidildiğini ifade ederek şunları söyledi:

Bölgelerimizde güncel eğitimleri almış olan kendi personellerimizle daha iyi hizmet veriyoruz. Böylece müşteri iletişimi güçleniyor ve sorunların çözüm süreleri daha kısa oluyor. Satış aşamasında müşterilerin bölgelerimizde bulunan makinaları görme imkanları bulunuyor. Güçlü yedek parça stoku ve deneyimli personelimizle burada onlara tüm hizmetleri sunacağız.

Halihazırda ülke genelinde 5 bölge müdürlüğü ve 1 şube ile hizmet sağladıklarını belirten Alper Karadağ, önümüzdeki dönemde yeni yatırımlarının olacağını sözlerine ekledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina