Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Ford Trucks, Orta Doğu yapılanmasını tamamladı
Ford Trucks, Orta Doğu yapılanmasını tamamladı

Ford Trucks, 55 yıllık kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimiyle Türkiye’deki büyümesini global pazarlara taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda Orta Doğu ve Körfez ülkelerine gerçekleştirdiği yatırımlarını Katar, Umman ve Bahreyn’de yapılan tesis açılışlarıyla tamamlayan Ford Trucks, bölgede müşteri taleplerini hızlı şekilde karşılayabilecek bayi ağını oluşturdu.

Ford Trucks’ın global büyümesi kapsamında gerçekleştirdiği Körfez Bölgeleri bayi açılışlarında konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Ford Trucks olarak global büyüme hedefimiz doğrultusunda en öncelikli pazarlarımızdan biri olan Orta Doğu’ya yönelik başlattığımız atılım, yeni bayi açılışlarıyla önemli bir noktaya ulaştı. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki bayi ağımıza Katar, Umman ve Bahreyn’i ekleyerek Orta Doğu ve Körfez ülkelerindeki yapılanmamızı tamamlıyoruz. Bölgeye özel olarak geliştirdiğimiz ürünlerimizle müşterilerimizin beklentilerini karşılayacağımıza eminiz. Önümüzdeki dönemde ihracat satışlarımızın yüzde 25’ini Orta Doğu Bölgesi’nin oluşturmasını hedefliyoruz. Gelişen satış ve servis yapılanmamızla Körfez ülkeleri ve Orta Doğu’daki müşterilere daha yakından hizmet sağlayacağız. Ford Trucks’ın global yatırımları yalnızca Ortadoğu ile sınırlı değil. Global büyümemiz büyük bir hızla devam edecek.” dedi.

2020 yılına kadar 50 ülkede distribütörlük ve bayi ağı yapılanmasını tamamlamayı hedefleyen Ford Trucks, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerdeki bayi geliştirme çalışmalarının yanı sıra Kuzey Afrika ağır ticari araç pazarında ilk 3 marka arasına girme hedefiyle stratejik başlangıç noktası olarak kabul ettiği Fas'ta da geçtiğimiz yıl bayi açmıştı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina