Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Ford Trucks’tan beton sektörüne 79 yeni araç teslimatı
Ford Trucks’tan beton sektörüne 79 yeni araç teslimatı

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, bu yıl İzmir’de gerçekleşen Beton Fuarı’nda, kısa bir süre önce filosunu Ford Trucks marka araçlarla genişleten Akçansa Çimento, Onur İnşaat, Ulubeton, Kadıoğlu Beton ve Yiğit Beton firmalarına yönelik bir plaket töreni gerçekleştirdi.

Törende firmalara plaketleri Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış ve Ford Trucks Pazarlama Müdürü Bahattin Topçu tarafından verildi. Düzenlenen törene; Kadıoğlu Beton Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Fırtına, Akçansa Çimento Teknik ve Kalite Müdürü Göktuğ Aktaş, Ulubeton Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ulucan, Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Onur ve Yiğit Beton Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık katıldı.

Kadıoğlu Beton 40 adet Ford Trucks 4142M ve 1 adet Ford Trucks 3542P pompa, Akçansa Çimento 15 adet Ford Trucks 4142M, Ulubeton 11 adet Ford Trucks 4142M, Onur İnşaat 8 adet Ford Trucks ve Yiğit Beton ise 4 adet Ford Trucks 3542D araçları ile filolarını genişlettiler.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina