Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Goodyear’dan İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesine 22.000 lastik
Goodyear’dan İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesine 22.000 lastik

İlk fazının bu sene içinde hizmete açılması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatında kullanılan 3.000'ini aşkın inşaat aracına lastik ve hizmet tedarik etmeye devam eden Goodyear, 2015 yılının başından itibaren, taşeronlar ile beraber, 22.000 adet lastik satışı gerçekleştirdi.

Goodyear’ın havalimanı konsorsiyum firmasının sözleşmeli tedarikçisi olarak, tüm lastik tüketiminin %50’sini karşıladığı belirtiliyor. Projede ağırlık olarak Goodyear MSD II ve MSS II lastikler kullanılırken; proje etaplarında karşılaşılan farklı yol ve zemin şartlarına uygun olarak Goodyear ORS ve ORD Offroad ağır şantiye ürünler de tercih edildi.

Çoğunlukla dört ve beş akslı dorse olan kamyonlara tedarik edilen lastikler arasında, şantiye sahalarına malzeme taşınması gibi karayolu ve arazi hizmet uygulamalarına yönelik kullanılan Goodyear'ın Omnitrac II kamyon lastikleri öne çıkıyor. Bunların, projenin zorlu koşullarında kaçınılmaz olan hasara daha yüksek direnç gösteren, azami çekiş ve yüksek kilometre performansı sağlayan Goodyear Omnitrac MSS II önden çekişli lastikler ile Omnitrac MSD II arkadan çekişli lastiklerin birlikteliğinden oluştuğu belirtiliyor.

Goodyear’ın Max Teknolojisi’ne sahip olan Omnitrac MSS II ve MSD II lastiklerin; karma servis kullanımı, bir diğer deyişle havalimanı sahası gibi hem asfaltsız zeminde hem de kumda kullanılması için geliştirildiği belirtiliyor. Son teknoloji ürünü malzeme kullanımı ve tasarım özellikleri sayesinde, özellikle yüksek sıcaklık olmak üzere tüm koşullarda dayanıklılığın yanı sıra yüksek kilometre performansı ve çekiş gücü de sağlandığı vurgulanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina