Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - HİDROMEK, Fortune 500’de de konumunu güçlendirdi
HİDROMEK, Fortune 500’de de konumunu güçlendirdi

Türkiye’deki en büyük 500 şirketin sıralandığı Fortune 500 Listesi’nde HİDROMEK, bu yıl geçen yıllara göre daha üst sırada yer aldı.

Fortune Dergisi tarafından her yıl yayınlanan ve uluslararası alanda büyük öneme sahip Fortune 500 listesinin, Türkiye 2017 sıralaması açıklandı. Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği listede finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörler yer alıyor. Şirketler bir önceki yılın satış hacimlerine ve net satışlarına göre değerlendiriliyor.

Fortune 500 Türkiye Listesi’nde HİDROMEK geçen yıl 225’inci sırada yer alırken, 2017 listesine 186’ıncı sıradan girerek, listedeki yerini yükseltti. Bununla birlikte, HİDROMEK Türk sanayisi için referans kabul edilen, İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan araştırmalar sonucu hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde de bu yıl 108’inci sıradaydı. Bu yıl ayrıca dünyanın en büyük makine üreticilerinin listelendiği Yellow Table'a 5’inci kez giren HİDROMEK, listede 46’ıncı yer almıştı.

Ürün gamının genişletilmesiyle büyüyen ve bünyesinde halihazırda yaklaşık 1.800’ü aşkın çalışan istihdam edilen HİDROMEK, üçü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere beş üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici ve motor greyder üretimi yapıyor. Firma ayrıca, Ankara'da 1 milyon metre karelik alan üzerinde inşası süren yeni bir üretim tesisini de 2017 yılı içerisinde hizmete almaya hazırlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina