Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2012
İş Makinası - Hidromek, Yanmar’ın Türkiye distribütörü oldu
Hidromek, Yanmar’ın Türkiye distribütörü oldu

Türkiye’nin global iş makinaları markası Hidromek,   dünyanın önde gelen mini ekskavatör üreticilerinden Yanmar ile distribütörlük anlaşması imzaladı.
Kazıcı-yükleyici ve ekskavatör alanında önemli bir pazar payı bulunan Hidromek, Yanmar ile birlikte ülkemizdeki pazarı her geçen gün büyüyen mini ekskavatörlerde de söz sahibi olmayı hedefliyor.
Hidromek’ten konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Yanmar mini ekskavatörlerin satış, servis ve yedek parça hizmetleri mevcut Hidromek bölge müdürlükleri ve servis ağı üzerinden sağlanacak. Açıklamada, Hidromek’in mutlak müşteri memnuniyeti felsefesinin, kalitesine kendi ürünleri kadar güvenilen Yanmar için de geçerli olacağı önemle vurulandı.
Hidromek anlaşma çerçevesinde ilk olarak Türkiye pazarına en uygun olduğu belirtilen SV17Ex (genişleyebilir şaseli), ViO33, ViO38, ViO50, ViO57 modellerini ithal edecek. Tüm modellerde üç hidrolik hat standart olarak sunuluyor. ViO33, ViO38 ve ViO50 modellerinde standart olarak sunulan mekanik çabuk sök tak ve ViO57 modelinde yine standart olacak olan hidrolik çabuk sök tak özelliği; çeşitli ebatlardaki kovaların, kırıcıların ve ataşmanların kısa sürede ve zahmetsizce değiştirilmesine imkân sağlıyor. Yine ViO50 ve ViO57 modellerinde klima standart olarak bulunacak.
Temmuz ayının ilk yarısı itibarı ile Türkiye’ye gelecek olan Yanmar mini ekskavatörler, düzenlenecek çeşitli ürün tanıtım faaliyetleri ile birlikte müşterilerin ilgisine sunulacak.
Hidromek, Yanmar ürünlerine ve kendi hizmetlerine olan güvenin bir göstergesi olarak, Yanmar mini ekskavatörleri için müşterilerine 24 ay veya 2500 saat standart garanti sunuyor. Ayrıca tüm ana komponentler için 12 ay veya 1000 saatlik ek garanti süresi de sağlanacağı belirtiliyor.
Hidromek hali hazırda Türkiye genelindeki 13 bölge müdürlüğü, 57 yetkili servisi, servis istasyonları ve gezici servis araçlarıyla makina sahiplerinin talep ve ihtiyaçlarına cevap veriyor.

1912 yılında motor üretmek için Japonya Osaka’da kurulan Yanmar, 1971 yılında mini ekskavatör üretimine başlıyor. İlk sıfır kuyruk dönüşlü mini ekskavatörü olan ViO modellerini 1994 yılında geliştiren firmanın günümüzde sadece Avrupa’daki üretimi 8 bin adedi buluyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina