Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - HİDROMEK, 7’nci kez dünyanın en büyük üreticileri arasında
HİDROMEK, 7’nci kez dünyanın en büyük üreticileri arasında

HİDROMEK, 7’nci kez dünyanın en büyük üreticileri arasında

HİDROMEK, KHL Group tarafından her yıl hazırlanan ve uluslararası arenada en büyük iş hacmine sahip iş makineleri üreticilerinin sıralandığı “Yellow Table” listesinde bir kez daha yerini aldı.

Firmaların yıllık satış cirosuna göre belirlenen listeye giren ilk ve tek Türk şirketi olan HİDROMEK, yedinci kez girdiği listede bu yıl 50’nci sırada yer aldı. Listede yer alan firmaların toplam cirosunun önceki yıla kıyasla %10 artarak 202,7 milyar dolara ulaştığı belirtiliyor.

Listede bir kez daha yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren HİDROMEK Genel Müdürü Ahmet Bozkurt şunları söyledi:

“Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, müşterilerimize, bayilerimize, tedarikçilerimize, iş birliği içinde olduğumuz üniversite ve kuruluşlar ile tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki yıllarda Yellow Table listesinde daha üst sıralara tırmanmayı hedefliyoruz. HİDROMEK olarak, AR-GE, tasarım ve üretim gücümüzle, küresel endüstrideki yerimizi sağlamlaştırıyoruz. Bugün 6 kıtada 100’den fazla ülkede makinelerimiz çalışıyor. Bir yandan 80’in üzerinde ülkeye yayılan bayi ağımızı genişletirken, bir yandan da ürün gamımızı çeşitlendirmeyi; böylece müşterilerimizin taleplerini tek elden karşılamayı temel önceliğimiz olarak belirledik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iş makineleri sektöründe çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina