Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - HİDROMEK Türkiye’nin lider ihracatçıları arasında
HİDROMEK Türkiye’nin lider ihracatçıları arasında

HİDROMEK Türkiye’nin lider ihracatçıları arasında

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl hazırlanan ve firmaların ihracat performanslarına göre sıralandığı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçı Araştırması’nın 2020 yılına ilişkin raporu açıklandı. Rapora göre HİDROMEK, yıl genelindeki yaklaşık 81 milyar dolarlık ihracatıyla listede 214’üncü sırada yer aldı.

6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini; İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK HCE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmaları ile sağlıyor.

Makineleri 115 ülkede çalışıyor

1999 yılında Tunus’a yaptığı ilk sevkiyat ile başlayan ihracat yolcuğunda yurtdışı satış ağını sürekli genişleten HİDROMEK, bugün 82 ülkede yetkili distribütörü ve dünya çapında toplam 250’nin üzerinde satış ve servis noktası ile yurt dışı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

HİDROMEK’in önemli ihracat pazarları arasında İspanya, Fransa, Almanya, Bulgaristan, Polonya, Rusya, Tayland, Filipinler, Japonya, Avustralya, Şili, Cezayir, Tunus, Güney Afrika yer alıyor. İhracat rotasına yakın zamanda Çek Cumhuriyeti, Tayvan, Malta, Guam, Fildişi Sahilleri, Sierra Leone gibi yeni ülkeler de ekleyen HİDROMEK’in iş makineleri bugün 115 ülkede çalışıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina