Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - HİDROMEK yeni ürünlerinde operatör konforunu ön plana çıkarıyor
HİDROMEK yeni ürünlerinde operatör konforunu ön plana çıkarıyor

HİDROMEK, ürün gamına eklediği yeni ürünlerini ilk kez 23-28 Nisan 2018 tarihinde Paris’te gerçekleşecek Intermat 2018 Fuarı’nda kullanıcılar ile buluşturuyor.

Müşterilerinin tüm ihtiyacını tek marka ile karşılamayı hedefleyen HİDROMEK, yatırımlarını da bu doğrultuda yaparak ürün gamını güçlendiriyor. 2017 yılının başlarında portföyüne eklediği HMK 600 MG motor greyder ve HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyiciden sonra yeni hamlesini yapan marka, HMK 130 CS toprak silindiri, HMK 60 CR midi paletli ekskavatör ve HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatörü kullanıcıların hizmetine sunuyor.

HİDROMEK Intermat 2018’de neler sergiliyor?
HİDROMEK, fuarda kazıcı yükleyici ürün grubundan HMK 62 SS, HMK 102B Alpha, HMK 102S Supra ve HMK 102B Alpha Greentec modellerini; lastikli ekskavatörler ürün grubundan ise HMK 140 W ve HMK 200 W ürünlerini sergileyecek. Bunun yanı sıra HİDROMEK’in HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyici ve HMK 600 MG motor greyderi de fuar alanı ile buluşturduğu bildiriliyor.

Yeni H4 Serisi ekskavatörler de fuarda yerini aldı
Paletli ekskavatör ürün grubundan ise HMK 220 NLC, HMK 300 LC, HMK 390 LC HD ve HMK 490 LC HD modelleri ile yer alan HİDROMEK, ayrıca yeni H4 Serisi ekskavatörlerini de Intermat 2018’de gözler önüne serecek.

H4 Serisi paletli ekskavatörler
Yeni H4 Serisi’nin seriliği ile ön plana çıktığı belirtiliyor. Tasarım sürecinde operatöre kolaylık sunmayı hedefleyen HİDROMEK, kapasitesi artırılan elektronik sistem ile makine durum tespiti ve ilave donanımların entegrasyonu kolaylaştırmış. Yeni seri makinelerde bulunan kırmızı renkli tutamakların ve uyarı etiketlerinin operatör güvenliğini üst seviyeye taşıdığı vurgulanıyor. H4 Serisi ekskavatörlerde ayrıca gece görüş kapasitesi kullanılan led aydınlatmalar aracılığı ile artırılıyor. Modellerde radyo entegre edilmiş ve çoklu dil seçeneği sunan 8” display ünite ve görüntü kalitesi artırılmış geri görüş kamerası yer alıyor.

Ürün tasarım felsefesinin ulaştığı son nokta, bu modeller ile temsil ediliyor
HMK 60 CR midi paletli ekskavatör, HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatör ve HMK 130 CS toprak silindiri tasarımlarında operatörün kendini özel hissetmesini sağlayacak özelliklerin bulunduğu belirtiliyor. Ferah bir görünüm için kabin içerisinde kahverengi tonlarını kullanmayı tercih eden HİDROMEK, geniş görüş açısı sağlayan büyük camlar ve klima ve multimedya kontrolü için geliştirilen 8” dokunmatik ekran ve ağır hizmet tipi klima özelliği ile operatörlere kabin içerisinde konfor vadediyor.

Büyük tonajlı makine ergonomisinde midi ekskavatör
HMK 60 CR midi ekskavatörde bulunan Opera (HİDROMEK Operatör Ara Yüzü) ile kullanım esnasında ihtiyaç duyulan bütün fonksiyonlar bir arada toplanması amaçlanmış. Kolay ulaşılabilen bir noktada konumlanmış konsol, rahat okunabilen TFT bilgi ekranı, elektronik kontrol ünitelerinin operatörün makineye ait bütün bilgilere ve uyarılara kolaylıkla ulaşmasını sağladığı vurgulanıyor. Ayrıca sınıfında ilk kez kullanılan ve istenilen yönde hareket ettirilebilen kızaklı çok amaçlı tutucu da operatöre kolaylık sağlayan bir diğer özellik olarak dikkat çekiyor.

Kabin içerisinde üst seviyede ergonomi sunduğu vurgulanan HMK 60 CR midi paletli ekskavatör ile büyük tonajlı makinelerin konforunun midi ekskavatörlerde de bulunması hedeflenmiş. Joystick ve konsol ergonomisinin de büyük tonajlı ekskavatörler ile aynı seviye konfora sahip olduğu belirtilen HMK 60 CR, kalkar kabini ile hidrolik ekipmanlara hızlı erişimi sayesinde servis kolaylığı sunuyor.

HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatörde ofis konforu
HMK 60 CR’in konfor açısından tüm özelliklerini bünyesinde bulundurduğu bildirilen HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatöre, ayrıca toprak silindirinde bulunan ve kolaylık ile hareket ettirildiği belirtilen tablet tutucu da eklenmiş. Ayrıca, monoblok olarak tasarlanan açılabilir kaputun HMK 130 CS modeline servis kolaylığı getirdiği vurgulanıyor.

Yeni bayiler ile birlikte yeni pazarlara giriş yapılacak
HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici ve motor greyder üretimi gerçekleştiriyor. Hem Türkiye’de hem de yurt dışında müşterilerine sürdürülebilir yüksek kalite ve müşteri desteği sağlamaya önem verdiği vurgulanan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek üzere İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN satış ve satış sonrası hizmetler merkezine sahip. Dünyada 5 kıtada 80’in üzerinde ülkeye satış yapan HİDROMEK, yeni bayiler ile birlikte yeni pazarlara da giriş yapmayı hedefliyor.

Yeni üretim üssü
Büyüme hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlar gerçekleştiren HİDROMEK, 1.2 milyon metrekareyi aşan bir alanda yeni üretim üssünü kuruyor. Eylül 2017’de ilk olarak komponent fabrikasının açılışını yapan HİDROMEK, şu an ithal etmekte olduğu dişli kutusu, aks vb. ana komponentlerin üretimini de kendi bünyesinde yapmayı planlıyor. Üretim üssünde ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici ve motor greyder iş makinelerinin üretimini gerçekleştirecek olan HİDROMEK, yeni üretim üssü ile birlikte kapasitesini iki katına çıkarmaya hazırlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina