Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK YENİLİKÇİ MAKİNELERİNİ SaMoTer 2023’TE SERGİLEDİ
HİDROMEK YENİLİKÇİ MAKİNELERİNİ SaMoTer 2023’TE SERGİLEDİ

HİDROMEK YENİLİKÇİ MAKİNELERİNİ SaMoTer 2023’TE SERGİLEDİ

İtalya’da, SaMoTer 2023 Fuarı’nda iş makinesi sektörüyle buluşan HİDROMEK, H4 Serisi ekskavatör ve lastikli yükleyici ürün gruplarından makinelerini sergiledi.

Bu yıl, 3-7 Mayıs tarihlerinde İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen SaMoTer fuarında, en son düzenlendiği 2017 yılında 25 ülkeden 780 katılımcı yer alırken, 86 ülkeden 84 bin kişi de fuarı ziyaret etmişti. HİDROMEK fuarda; H4 Serisine ait HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD paletli ekskavatörler ile HMK 635 WL lastikli yükleyiciyi sergiledi.

H4 Serisi ile yüksek performans

Bom, arm, kepçe, üst ve alt şasi olmak üzere tüm konstrüksiyonu ağır hizmet tipi olarak üretilen H4 Serisi ekskavatörler dayanıklı ve sağlam yapısıyla en zorlu sahalarda dahi yüksek performanslı, kesintisiz ve uzun ömürlü kullanım sunuyor. Teknolojik altyapısı sayesinde H4 Serisi ekskavatörler, sahip olduğu donanımlarla üretkenlik ve yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay, güvenli ve konforlu kullanması amaçlanan H4 Serisi, ROPS & FOPS standardına sahip kabinleri ile maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunuyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

HMK 635 WL üretkenliği artırıyor

HMK 635 WL lastikli yükleyici, çevrim sürelerini kısaltırken üretkenliği artırıyor. Ağır hizmet tipi yükleyici, kullanıcıların yüksek performans, dayanıklılık, düşük yakıt tüketimi, çok yönlülük, operatör konforu ve güvenliği gibi beklentilerini tam olarak karşılıyor.

HİDROMEK OPERA SaMoTer’de 2 ödülü kazandı

Yeni konsept tasarım uzaktan kumandalı operatör kabini HİDROMEK Opera, operatörün konforunu ön planda tutarak tasarlandı. Opera, HİDROMEK operatörlerinin herhangi bir HİDROMEK makinesini diledikleri yer ve zamanda, konfordan ödün vermeden uzaktan kullanmalarına olanak sağlıyor.

Şubat ayında gerçekleştirilen 24’üncü SaMoTer İnovasyon Ödül Töreni'nde HİDROMEK Opera, “Yazılım Uygulamaları Ödülü’ ve ‘Özel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

HİDROMEK Opera’nın ayrıca uluslararası alandaki en prestijli tasarım ödüllerinden Automotive Brand Contest’ten “Winner” ve “Best of the Best”, German Design yarışmasından da “Winner” ödülü bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina