Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - İMDER Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
İMDER Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

The Green Park Pendik Hotel’de 20 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda yıl içerisinde yapılan yurtiçi ve yurtdışına çalışmalarına, 2014 yılı değerlendirmelerine ve yeni dönem yapılması planlanan faaliyetlere değinildi.

İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı H. Tamer Öztoygar, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında İMDER olarak 2017 yılında hedeflerinin 60 üye firmaya ulaşmak olduğunu söyledi. Öztoygar, sektörün temas halinde olduğu birçok resmi kurum ve kuruluşla görüşme fırsatı bulduklarını dile getirerek, “Fuarlarda ülkemiz iş makineleri sektörünü temsil ettik. TV kanallarında, ulusal ve sektörel basında bilgilendirmelerde bulunduk. Meslek liselerine maddi katkılarda bulunmanın yanı sıra üniversitelerde okuyan ihtiyaç sahibi 7 öğrencimize burs verdik.” ifadelerini kullandı.

2015 yılında 2014’e paralel satış adetlerine ulaşmayı beklediklerinin altını çizen Başkan Öztoygar, sektörün daha geniş bir fuar alanına ihtiyacı olduğunu belirterek, 2017 yılında sektörün hak etmiş olduğu modern bir fuar alanında ürünlerini sergileme fırsatı bulabileceğini ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

H. Tamer Öztoygar’ın konuşmasının ardından, Başkan Yardımcısı ve Kongre Başkanı Cüneyt Divriş, gelecek sene düzenlenecek 2. Uluslararası İş Makinaları Kongresi’yle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Akabinde Eğitim Komitesi Başkanı Ömer Meti, eğitim komite faaliyetlerini anlatan bir sunum düzenledi. Basına açık gerçekleştirilen sunumların ardından eğitim komitesine destek veren sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

Öte yandan kırma eleme sektör komitesi, vinç sektör komitesi, asfalt ve yol ekipmanları sektör komitesi, beton santral ve ekipmanları sektör komitesi, kiralama sektör komitesi, mini, kompakt makine ve ekipmanları sektör komitesi sunumları da öğleden sonra gerçekleştirildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina