Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde 12 binden fazla Michelin X Works kullanıldı
İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde 12 binden fazla Michelin X Works kullanıldı

Yenilikçi teknolojileriyle lastik sektörüne yön veren üreticilerden Michelin, 2014 yılından bu yana İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde kullanılan araçlara lastik desteği sunuyor. Bu kapsamda Michelin, bugüne kadar 600’den fazla araca 12 binden fazla X Works lastiği tedarik etti ve satış sonrası destek hizmetleri sağladı.

Michelin kalitesi sayesinde şantiyede lastikten dolayı yaşanan zaman kayıplarının minimuma indirildiği belirtildi. Michelin yetkililerinin şantiyede gerçekleştirmiş olduğu değerlendirmeler ise çalışmalara önemli katkılar yaptı. Yetkililer, 3 yıl boyunca 40 araçta 400 lastik üzerinde yerinde incelemeler yaparak lastiklerin kilometre performans, hava basınç, tamir, hurda analizi gibi oranlarını tespit etti. Yapılan tespitler sonucu şantiye yetkililerine teknik tavsiyelerde bulunan Michelin yetkilileri, lastiklerin maksimum performansta kullanılmasını sağladı.

Şantiyede X Works lastikleri deneyimleme fırsatı yakalayan yetkililer de yüksek verimlilik elde ettiklerini belirttiler. Bu deneyimlerin anlatıldığı video ise sosyal medyada büyük ilgi görerek kısa sürede 1,5 milyonun üzerinde görüntülenme elde etti.

X Works lastiklerinin yol içi ve dışı yük taşımacılığında sağlamlık ve dayanıklılık sunduğu belirtiliyor. Bozuk yol koşulları için üretilen uzun ömürlü X Works lastiklerinin, kaplanabilirlik ve fazla yük taşıma kapasitesi özellikleriyle genişletilmiş güvenlik, daha fazla maliyet etkinliği ve artan çevre koruması sağladığı vurgulanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina