Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Kepez Belediyesi’nden, 6 milyonluk 38 adet iş makinesi ve hizmet aracı yatırımı
Kepez Belediyesi’nden, 6 milyonluk 38 adet iş makinesi ve hizmet aracı yatırımı

Antalya Kepez Belediyesi, 6 milyon lira değerinde hizmet aracı ve iş makinesinden oluşan 38 adet araç satın aldı. Tek seferde 38 adet araç alınmasının Kepez Belediyesi için tarihi bir rekor olduğu belirtildi.

Hizmet araçları ve iş makinelerinin hizmete alınması dolayısıyla Dokuma Kent Parkı’nda tören düzenledi. Düzenlenen törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 3 adet ekskavatör, 5 adet 4x4 yükleyici, 1 adet kazıcı ve yükleyici, 7 adet çift kabinli kamyon, 1 adet taş kırıcı, 1 adet forklift, 2 adet sepetli vinç, 1 adet tek kabin hafif ticari kamyon, 7 adet çift kabin hafif ticari kamyon, 8 adet hafif ticari araç ile 1 açık dorseden oluşan 6 milyon değerindeki iş makinelerinin Kepez’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü

Başkan Tütüncü, “Yeni iş makinelerimizle Kepez’in açılmayan yeni yollarını açacak ve bu açılan yollarla birlikte Kepez çok daha modern ve güzel bir şehir haline gelecek. Hizmete aldığımız araçlarımızın ağırlıklı bir kısmı yol açma faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde kullanılacak. 7 yıllık bir zamanda yaklaşık 500 kilometre yeni yol açtık.” açıklamasında bulundu.

Tütüncü, satın aldıkları araçlar içerisinde yer alan taş kırıcı iş makinesinin Kepez için önemini de şu şekilde anlattı: “Aldığımız araçların içerisinde önemli bir iş makinesi de bulunuyor. Seyyar bir konkasör taş kırım makinesi aldık. Bu hizmeti kiralama yöntemi ile kısa bir süreliğine alıyorduk. 1 yıl malzemeye para ödeyeceğimize bu makineyi alalım, dedik. Bu makine kendini 1-1,5 yılda amorti ediyor. Öğüttüğümüz hafriyatları alt yapı malzemesi olarak kullanacağız. Ucuza mal ederek, birim maliyetle daha çok iş yapacağız.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina