Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Komatsu 17’nci eğitim merkezini Dubai’de açtı
Komatsu 17’nci eğitim merkezini Dubai’de açtı

Komatsu 17’nci eğitim merkezini Dubai’de açtı

Dünyanın önde gelen makine üreticilerinden Komatsu, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde faaliyet gösteren bayilerinin insan kaynakları gelişimine katkı sağlamak amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai Eğitim ve Gösteri Merkezi’ni faaliyete geçirdi.

Yaklaşık 12,5 milyon dolar yatırım ile 17 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni tesiste, bölgedeki Komatsu iş makinesi bayilerinin satış, yedek parça, servis ve makine operasyonlarına yönelik çok çeşitli eğitim olanakları sağlanacak. Bu ürün ve teknik yetkinliklere yönelik eğitimlere ek olarak, merkez aynı zamanda müşterilerin ihtiyaçları çerçevesinde makine gösterileri, saha testleri ve operatörlere yönelik eğitim programlarına da ev sahipliği yapacak. Komatsu burada yılda 500’den fazla müşteri ve bayisini ağırlamayı hedefliyor.

Dubai ile birlikte Komatsu’nun dünya genelinde 14 ülkede toplam 17 eğitim merkezi bulunuyor. Komatsu yeni merkeziyle birlikte dünyanın diğer bölgelerinde elde ettiği eğitim alanındaki bilgi ve tecrübelerini, bölgelerindeki ticari faaliyetlerini geliştirebilmeleri amacıyla Orta Doğu ve Afrika bayileriyle paylaşacak.

Jebel Al Serbest Bölgesi’nde bulunan tesiste atölyeler, gösteri merkezi, iş makineleri, eğitim ve dinlenme salonları bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina