Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Komatsu Türkiye’de yeni dönemin ilk büyük buluşması
Komatsu Türkiye’de yeni dönemin ilk büyük buluşması

Komatsu Türkiye’de yeni dönemin ilk büyük buluşması

Dünyanın en büyük iş ve maden makineleri üreticileri arasında yer alan Komatsu’nun Türkiye distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, Komatsu ve Marubeni yetkilileri Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan iş ortaklarıyla birlikte 30 Eylül’de Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi.

Komatsu’nun 1983 yılından beri Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan ve Gürcistan gibi yakın coğrafyalarda da distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Temsa İş Makinaları ve Komatsu iş birliğinin kutlanmasının yanı sıra kısa bir süre önce hisse yapısındaki değişiklikle Marubeni Group içerisindeki yerini sağlamlaştıran Temsa İş Makinaları’nın dönüşüm hikayesine, vizyonuna ve hedeflerine de yer verildi.

Etkinlikte ev sahibi olarak konuşma yapan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, “Temsa İş Makinaları olarak iş ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile 36 yıldır Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan pazarlarında faaliyet gösteriyoruz. Faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana daima en iyisini hedefleyerek size ve işinize değer katmak için çalıştık. Temsa İş Makinaları olarak 1983 yılından beri yürüttüğümüz Komatsu distribütörlüğü bize çok ciddi bir satış ve satış sonrası hizmetler tecrübesi kazandırdı. Bu tecrübe ve birikim ile birlikte sizlere uzun soluklu çözüm ortağı olmak ve ihtiyaçlarınıza özel hizmet sunabilmek, en öncelikli hedefimiz. Hem Komatsu hem Temsa İş Makinaları’nın “müşteri” ve “çözüm” odaklı yaklaşımı ilke edinmesi müşterilerimiz için büyük avantaj. Komatsu markamız ile gerek satış öncesi gerek satış sonrasında sunduğumuz bütünsel hizmet anlayışımızla; yol, havalimanı, köprü yapımı gibi birçok prestijli projede yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Birlikte kazanarak, birlikte büyüyerek iş birliğimizin devam etmesini ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Temsa İş Makinaları, 2019 Ağustos ayı itibarıyla %90 Marubeni Corporation ve %10 Sabancı Holding alt iştiraki ortaklık yapısı ile faaliyetlerini sürdürüyor.


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina