Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Komatsu ve Temsa İş Makinaları web siteleri yenilendi
Komatsu ve Temsa İş Makinaları web siteleri yenilendi

Komatsu ve Temsa İş Makinaları web siteleri yenilendi

Temsa İş Makinaları ve distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu markasının kullanıcı dostu yeni web siteleri, tasarım ve işlevsellikleri ile dikkat çekiyor. Müşterilerin talepleri ve satın alma davranışları dikkate alınarak, onlara daha iyi hizmet verebilecek, aradıkları bilgiye en hızlı ve kolay şekilde ulaşabilmelerini sağlayacak şekilde yenilendiği belirtilen web siteleri hem mobil cihazlar hem de bilgisayar üzerinden kullanımına uyumlu olarak hazırlandı.

İnteraktif ana sayfası ile kullanıcıların kalma süresini artıran SEO uyumlu yeni Komatsu web sitesinde ayrıca gelişmiş bir CMS paneli bulunuyor. Sitedeki ‘model karşılaştırma ekranı’ ile modeller arasında farklılık gösteren donanımlar kolayca kullanıcının dikkatine sunuluyor. Ayrıca yeni ‘model filtre ekranı’, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda kendilerine uygun modeli kolayca seçmelerine imkân sağlıyor.

Komatsu web sitesi müşterileri ile dijital hızında iletişim kuruyor. Kullanıcılar ilgilendikleri ürün ile ilgili satın alma ya da kiralama formları ile ilgili birime taleplerini anında gönderebiliyor. Ayrıca beğendikleri ürün ile ilgili bilgileri ya da broşürlerinin gönderimi, whatsapp ve mail ortamında tek tıkla kolayca yapılabiliyor. Whatsapp ya da arama özelliği sayesinde iletişim kanalları üzerinden tek bir tıklama ile hızlıca ilgili birimlerle iletişime geçilebiliyor.

Komatsu web sitesi bu yenilikçi özelliklerle müşterilerin kullanımına açılırken, markanın distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinalarının web sitesi de yüzünü yeniledi. Komatsu, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve Terex Finlay ile müşterilerine uçtan uca çözümler sunan Temsa İş Makinaları’nın yenilenen web sitesi müşteri ve çözüm odaklı anlayışını ortaya koyuyor. Kullanıcı dostu ve mobil uyumlu sitede kullanıcılar çok daha az tıklamayla tüm ihtiyaçlarının cevaplarına ulaşabiliyorlar.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina