Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Konyalı belediyelerin tercihi MST oldu
Konyalı belediyelerin tercihi MST oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne teslim edilen MST marka kazıcı yükleyicilerden sonra bağlı bulunan Derebucak ve Hadim Belediyeleri de tercihini MST’den yana kullandı.

Belediye makine parkını güçlendirmek amacıyla piyasa araştırmasında bulunan Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın Gaziantep’teki 45.000 metrekarelik üretim tesisini ziyaret ederek, 3 adet MST 642 T model kazıcı yükleyici siparişi verdi. Öz kaynaklarla gerçekleştirilen alımla ilgili konuşan Başkan Kısa, Sanko İş ve Tarım Makinaları’nın müşteri memnuniyeti ilkesi ile satış sonrası hizmetler ağındaki gelişiminin etkili olduğunu söyledi.

Hadim Belediye Başkanlığı ise Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla 3 adet 642 T kazıcı yükleyici siparişi verdi. Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Konya ve çevre belediyelerinde MST kazıcı yükleyicilerinin tercih edilmesindeki en önemli unsurun satış sonrası hizmetlere verilen önem olduğunu vurguladı. Hadimioğlu, alımın bölge halkına hayırlı olmasını diledi.

Konuyla ilgili konuşan Sanko İş ve Tarım Makinaları Konya Bölge Satış Sorumlusu Yasin Yurdal ve Satış Müdürü  Levent Dilbaz, “Yerli üretim olmanın gururu ile hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina