Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Kramer’den tamamen elektrikli yeni 5055e mini yükleyici
Kramer’den tamamen elektrikli yeni 5055e mini yükleyici

Tamamen elektrikli Kramer 5055e mini yükleyici; sıfır egzoz emisyonu, güçlü performansı, off-road kullanım özelliği ve düşük işletme maliyeti ile ön plana çıkıyor.

Kramer, yeni mini yükleyici modeli ile dizel iş makinelerinin kapalı alanlarda, tünellerde ve şehir içi çalışmalarında yarattığı çevre ve gürültü kirliliğinin önüne geçiyor. Sıfır egzoz emisyonuna sahip olan ve düşük gürültü seviyesi ile çalışan tamamen elektrikli Kramer 5055e mini yükleyicinin belediyeler ve kapalı alanlarda çalışmalar açısından oldukça tercih edilir olacağı belirtiliyor.

Düşük enerji ve bakım maliyetleri kârlı bir yatırım

Motor bakımı gerektirmemesi sebebiyle düşük bakım maliyetine sahip olan Kramer 5055e mini yükleyicinin bu sayede klasik modellere kıyasla ilk satın alma bedelini kısa sürede amorti edebileceği ifade ediliyor. Buna ek olarak, elektrik gücüyle çalışan makinelerin, dizel yakıta göre maliyet avantajı sağlamasının da göz önünde tutulması gerektiğine dikkat çekiliyor. 0.55 m³ kova hacmine sahip Kramer 5055e, 1.750 kilogramlık yük taşıma kapasitesiyle de dikkat çekiyor.

Daha verimli bir kullanım için makinede çift elektrik motoru bulunuyor. Motorlardan birisi hidrolik sistemi diğeri ise sürüşü destekliyor. Uygulamaya bağlı olarak güç, ilgili motor tarafından otomatik olarak sağlıyor. Böylece daha yüksek enerji tasarrufu elde ediliyor. Elektrikli motorlarına güç veren güvenilir akülerin şarjı, kolaylıkla standart bir elektrik prizi (230 V) üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Makinenin şarj süresi seçilen pile bağlı olarak 4 ile 8 saat arasında değişkenlik gösteriyor. Uygulamaya ve kullanıma bağlı olarak bir şarjla 5 saate kadar çalışma süresi sağlanıyor.

Kramer Genel Müdürü, Karl Friedrich Hauri ürünle ilgi yaptığı açıklamada "Müşterilerimize çevre dostu bir makine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ürünümüzün kaynakların korunmasına ve müşteri verimliliğinin artırılmasına önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina