Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Limak İnşaat’tan 224 milyon euroluk metro hattı
Limak İnşaat’tan 224 milyon euroluk metro hattı

Limak İnşaat, Ukrayna’nın Dnipro şehrinde ihale bedeli 224 milyon euro olan metro inşaatı kontratı imzaladı. 4.5 kilometre uzunluğu sahip olarak şehrin en merkezi konumunda yer alacak yeni metro hattı 3 istasyondan oluşacak.

Anlaşmaya Limak İnşaat adına Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız imza atarken Dnipro şehri adına Belediye Başkanı Borys A. Filatov imza attı. Şartnameye göre inşaatın 5 yılda tamamlaması öngörülüyor. İmza töreninde konuşma yapan Serdar Bacaksız, “Bu kontratın bizim açımızdan Ukrayna’da çok önemli bir başlangıç olacağına inanıyorum. Şartnamede inşaat süremiz 5 yıl olarak belirlenmiş olsa da Limak olarak her zaman olduğu gibi süresinden önce ve kaliteli bir şekilde bu işi tamamlayarak teslim edeceğiz. Öngörümüz bu işi 4 yıl içinde tamamlamak.” diye konuştu.

Bacaksız, yaptığı açıklamada sadece inşaatın değil dizayn ve elektromekanik işlerinin de Limak tarafından yapılacağını belirterek, “Şirketimiz açısından önemli bir dönüm noktası olacak. Bu iş bitirme ile dünyanın pek çok başka yerinde metro inşaatı ihalelerine katılmayı hedefliyoruz.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina