Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Linde MH’den sınıfının en güçlü yeni elektrikli forkliftler
Linde MH’den sınıfının en güçlü yeni elektrikli forkliftler

Linde MH’den sınıfının en güçlü yeni elektrikli forkliftler

Linde MH, geliştirdiği son teknolojiyle ürettiği 10 ila 18 ton maksimum yük kapasitesine sahip yeni E100 – E180 model elektrikli forkliftlerinde; dizel, LPG, CNG forkliftlerin gücüyle elektrikli forkliftlerin çevre dostu, sessiz ve dinamik sürüş tarzını bir araya getiriyor.

Azami 18 ton ve 10 metreye kadar yükleme kapasitesine sahip olan yeni elektrikli forkliftlerin, zorlu uygulamalar için çok uygun, hafif ve orta ölçekli uygulamalar içinse uygun maliyetli bir seçenek olacağı, son teknolojiye sahip birçok bileşenleriyle kullanıcılara rekabet avantajı sağlayacağı belirtiliyor.

Tesislerde malzeme akışı (intralojistik) giderek gelişiyor ve daha karmaşık hale geliyor. Bununla birlikte şirketler, sürdürülebilir enerji sistemlerini kullanan ürünleri artık daha çok tercih ediyor. Dizel motorlu veya LPG motorlu forkliftlere göre karbon ayak izi çok daha düşük olan yeni E100 – E180 model Linde elektrikli forkliftler, kullanıcılara çevre dostu bir operasyon imkânı sağlıyor.

Farklı uygulamalar için en uygun enerji çözümü

Linde MH’nin yeni E100 - E180 serisi, ağır hizmet segmentinde sınıfının hem en güçlü hem de ilk elektrikli forkliftleri olma özelliğini taşıyor. Ve güçlü elektrik motorları sayesinde dizel forkliftlerden performans bakımından hiçbir şekilde geri kalmıyor. Sektörde ilk kez Linde MH tarafından kullanılan birbirinden tamamen bağımsız iki ayrı tahrik hattı tasarımının, sürüş performansını en üst düzeye çıkardığı vurgulanıyor.

Yeni forkliftler, enerjilerini iki adet kurşun asit veya iki adet lityum iyon aküden alıyor. Böylece hem hafif ve orta ölçekli uygulamalar için uygun maliyetli hem de zorlu görevler ve yoğun kullanım için tasarlanmış seçenekler arasında tercih yapılabiliyor. Ayrıca 7/24 kullanım için hızlı akü değişimi de mümkün olabiliyor.

Konfor, ergonomi ve güvenlik bir arada

Yeni nesil E100-E180 modelleri, operatörü sarsıntı ve titreşimlere karşı daha fazla koruyacak ve çalışma şartlarını daha kolaylaştıracak şekilde tasarlanmış. Yenilikçi şasi tasarımı, operatöre her yönde iyi bir görüş açısı sağlarken, kuvvetlendirilmiş cam tavan, büyük yüklerin kaldırılması sırasında daha güvenli bir operasyona olanak sağlıyor.

Yeni seri, daha kolay ve hızlı servis verilebilecek şekilde tasarlanmış. Öne eğilebilen kabin sayesinde tüm bileşenlere kolayca erişilebiliyor. Standart bileşenlere ulaşım da rahat olduğundan, aküler birkaç dakika içinde değiştirilebiliyor. Ek donanım değiştirmeye gerek kalmadan, herhangi bir anda kurşun asit ve lityum iyon aküler arasında geçiş yapmak da mümkün olabiliyor.

Ayrıca arıza teşhisi ve ekipman yazılımı güncellemeleri servis teknisyeni bilfiil forkliftin başında olmadan, uzaktan da gerçekleştirilebiliyor. Bu sayede servis maliyetlerinde tasarruf sağlanmakla birlikte planlı veya plansız duruşlar sebebiyle oluşacak iş kayıplarının da önüne geçiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina