Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - MASKİ’nin iş makinesindeki tercihi Hidromek oldu
MASKİ’nin iş makinesindeki tercihi Hidromek oldu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), Manisa merkezinde ve ilçelerdeki su ve kanalizasyon işlerinde kullanılmak üzere DMO aracılığıyla 13 adet HMK 102 B Alpha A5 kazıcı yükleyici ve 2 adet HMK 200 W lastikli ekskavatör alımı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi şantiyesinde gerçekleşen teslimat törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürü ve Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, MASKİ Destek Daire Başkanı Mustafa Parlak, Hidromek İzmir Bölge Müdürü Göksel Pazarcı, Hidromek İzmir Bölge Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Soner Şahin ve diğer yetkililer katıldı.
 
Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Cengiz Ergün, belediye ve MASKİ’nin öz kaynaklarını kullanarak makine alımı yaptığını, kiralama yolunu tercih etmediklerini belirtti.



Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin Eylül 2014’ten bu yana 30 adet Hidromek kazıcı yükleyici, 6 adet HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici ve 2 adet HMK 200 W lastikli ekskavatörü makine parkına kattığı kaydedildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina