Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Mercedes-Benz Türk’e yeni başkan
Mercedes-Benz Türk’e yeni başkan

Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin yeni Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, 1 Ağustos 2015 tarihi itibariyle görevi Rainer Genes’ten devralıyor.

1 Mart 2013’ten bu yana Mercedes-Benz Türk A.Ş. Direktörler Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Rainer Genes, Daimler’de başarıyla geçen 18 yıllık çalışma hayatını, kariyerine başka bir sektörde devam etmek üzere sonlandırıyor. Rainer Genes’ın, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin başında bulunduğu dönem zarfında üretimde ve satış rakamlarında şirket tarihinin önemli başarılarına imza attığı belirtiliyor.

Britta Seeger’ın, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Direktörler Kurulu Başkanı olarak hem şirketin kamyon ve otobüs alanlarındaki faaliyetlerinden hem de Daimler Grubu’nun Türkiye’deki temsilinden sorumlu olacağı kaydediliyor. 1992 yılından beri Daimler’de Pazarlama, Satış, Satış Sonrası Hizmetler alanlarında farklı seviye ve pozisyonlarda görev alan Seeger’ın, 2013’ten bu yana Mercedes-Benz Kore Ltd’nin CEO’luğu görevini yürüttüğü ifade ediliyor.

Ağustos 2015 itibariyle Mercedes-Benz Türk’ün yeni Direktörler Kurulu Başkanı olarak görevine başlayacak, 45 yaşındaki evli ve üç çocuk annesi Seeger’ın, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin ilk kadın CEO’su olma özelliği ile de ön plana çıktığı vurgulanıyor.


 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina