Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Mercedes-Benz Türk’ten yeni rekor
Mercedes-Benz Türk’ten yeni rekor

Mercedes-Benz Türk'ün Barsan Global Lojistik ile yaptığı anlaşmayla 450 adet Actros 1841 LSNRL kamyonun satışına imza atarak sektörün ve tarihinin en büyük kamyon filo satışını gerçekleştirdiği belirtildi.

Güçlerini bir kez daha birleştiren Barsan Global Lojistik, Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansman Türk’ün ve Mengerler Ticaret Türk yöneticilerinin de bir araya geldiği teslimat töreninde lojistik sektörünün gelişimi ve filo yatırımlarının önemine vurgu yapıldı. Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, “Bizi bir araya getiren 450 adetlik teslimat, Türk lojistik sektörünün gelişiminin ve geldiği noktanın net bir göstergesidir” dedi. Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ise, “Mercedes ile uzun yıllardır devam eden işbirliğimizin hedeflerimiz doğrultusunda artarak devam edeceğinin inancındayım.” şeklinde konuştu.

Barsan Global Lojistik, filoyu Mart ayından beri partiler halinde teslim almaya devam ediyor. Şirket 2015 yılında da yine Actros 1841 LSNRL “lowliner” olarak tanımlanan düşük pleyt yüksekliğine sahip çekicileri tercih etmişti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina