Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Mosa İnşaat’ın zorlu projeleri Hitachi gücüyle kolaylaşıyor
Mosa İnşaat’ın zorlu projeleri Hitachi gücüyle kolaylaşıyor

Mosa İnşaat’ın zorlu projeleri Hitachi gücüyle kolaylaşıyor

Antalya merkezli olarak 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Mosa İnşaat, bugüne kadar ülke genelinde metro, içme suyu, kanalizasyon, gölet, karayolu ve okul gibi birçok projeye imza attı.

Mosa İnşaat hali hazırda İzmir – Ankara yolu 9’uncu kilometresindeki kavşak ve alt geçit projesini sürdürüyor. Firma yetkilisi Ömer Faruk Akçay, zeminin çok sert olmasından dolayı hafriyat çalışmalarında gücün ön plana çıktığını, Hitachi ekskavatörlerin bu açıdan kendilerine büyük avantaj sağladığını ifade etti.

2005 yılında bir adet ekskavatör almak üzere kapısını çaldıkları Enka Pazarlama ile o tarihten bu yana güçlü bir iş birliği içerisinde olduklarını belirten Ömer Faruk Akçay, hali hazırda makine parklarında 1 adet ZX250LCH-5A, 1 adet ZX300LCH-5A ve 1 adet ZX530LCH-5A model olmak üzere toplam 3 adet Hitachi paletli ekskavatör bulunduğunu söyledi.

ZX530LCH-5A’nın yüksek sökü gücü

Akçay, mevcut projedeki çalışma sistemlerini şu şekilde açıkladı: “Zemin çok sert olduğu için önce kırıcı ile çalıştırdığımız 25 ve 30 tonluk ekskavatörlerimizle gevşetiyoruz. Sonrasında devreye giren büyük makinemiz ZX530LCH-5A’nın yüksek sökü gücü sayesinde, işimizi hızlı bir şekilde bitirebiliyoruz. Sökü gücünün yanı sıra makinemizin hafriyat yükleme performansı da son derece başarılı. Hitachi’den bu anlamda da çok memnunuz.

Birçok yeni özelliğe sahip olan 5A Serisinin, önceki seriye kıyasla çalışmalarında önemli avantajlar sağladığını belirten Akçay, operatörlerinin de gerek kullanım rahatlığı gerekse oturaklı olması sebebiyle Hitachi’den memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Enka Pazarlama’dan tam destek

Ömer Faruk Akçay, makinelerden duydukları memnuniyetle birlikte, Enka Pazarlama ile ilişkilerinin de çok iyi olduğunu belirterek, “Güçlü servis ağı sayesinde her türlü servis ihtiyacımıza yerinde ve hızlı şekilde müdahale ediyorlar. Bugüne kadar herhangi bir arıza sebebiyle makinelerimizin işten kaldığı bir durum yaşamadık. Bize gelip makinelerimizin ağır şartlarda bile ne kadar verimli çalıştığını görenler, zaten Hitachi’yi tercih ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina